ΠΑΟΚ Β': Φιλική «εφτάρα» για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2022

Με την μεγάλη καθυστέρηση και την νέα αναμονή των ομάδων για να εκκινήσουν το πρωτάθλημα της Super League 2, ο ΠΑΟΚ Β' δίνει μια σειρά φιλικών αγώνων ώστε να είναι έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος στις 5 και 6 Νοεμβρίου. Έτσι σήμερα ο «δικέφαλος» έδωσε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα της Χανιώτης. 

Νίκη με 7-0 για τους ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία με σκόρερ τους Πανίδη (δύο γκολ), Σμυρλή, Δαρέλα, Μπράντονιτς, Σπυρίδη και Χατζηστραβό. Επόμενο φιλικό το Σάββατο (29/10) με τον Μακεδονικό.


Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στο match report αναφέρει: Αντιμετωπίζοντας κάθε φιλικό παιχνίδι, με τη σοβαρότητα που απαιτείται, ο ΠΑΟΚ Β κέρδισε 7-0 τη Χανιώτη στο ματς που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Το σκορ άνοιξε ο Χατζηστραβός και συνέχισαν ο Πανίδης με δύο γκολ, ο Σμυρλής, ο Δαρέλας, ο Μπράντονιτς και ο Σπυρίδης. Επόμενο φιλικό για τον Δικέφαλο, αυτό του προσεχούς Σαββάτου με τον Μακεδονικό. Στην αρχική 11αδα αγωνίστηκαν οι: Μπαλωμένος , Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Μορικέλι, Κωττάς, Ουεντραόγκο, Νινούα , Χατζηστραβός, Σπυράκος, Σμυρλής, Πανίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Τσιόπτσης, Παναγιώτου , Γιαξής, Τασιούρας, Σελιμάι, Γρόσδης, Μελετίδης, Δαρέλας, Σπυρίδης, Μπράντονιτς, Τζίμας. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Κουλούρης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.