ΠΑΟΚ Β': Εκτός αποστολής ο Κούτσιας για το ματς με την Καβάλα

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2022

Χωρίς τον Κούτσια θα υποδεχθεί την Καβάλα ο ΠΑΟΚ αύριο Τετάρτη στις 15.00 στο γήπεδο του Μακεδονικού για τον εξ αναβολής αγώνα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Super League 2. Προφανώς, ο νεαρός άσος θα είναι στην αποστολή για το ΟΑΚΑ και τη ρεβάνς με την ΑΕΚ. 

O Δικέφαλος προέρχεται από το 3-0 επί του Απόλλωνα Λάρισας και αύριο θέλει να επιβεβαιώσει την ανοδική του πορεία, αλλά και να τονώσει την αυτοπεποίθησή του ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό Β την προσεχή Κυριακή (13.02). Αυτή τη στιγμή μετρά 18 βαθμούς σε 13 αγώνες

.Η σημερινή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, δουλειά στις στημένες φάσεις και στις τελικές προσπάθειες και φυσικά, rondo.Το τεχνικό επιτελείο δεν έχει στη διάθεσή του τον Ουεντραόγκο, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει την Πέμπτη στην Ελλάδα, τον Κουλούρη που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από θλάση και τον Πανίδη, που εκτίει ποινή λόγω καρτών.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι:Μπουργάνης, Μπαλάφας, Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τάχατος, Καλουτσικίδης, Τσαούσης, Γρόσδης, Γιαξής, Τζίμας, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Γκορντεζιάνι, Μελετίδης, Σπυρίδης, Τσοπούρογλου, Φασίδης. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.