ΠΑΟΚ Β: Χωρίς Κωττά-Μπάλντε αλλά με Τσιότα κόντρα στον Μακεδονικό

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2026

Χωρίς τους Κωττά και Μπάλντε θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ Β' στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό για το πρωτάθλημα της Super League 2. 

Ο Δικέφαλος προπονήθηκε το πρωί της Παρασκευής (16/1) στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής δίνοντας βαρύτητα στην τακτική προσέγγιση του αγώνα. Ο Ντάνι Πονζ και το επιτελείο του δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τους Κωττά και Μπάλντε που εκτίουν ποινή καρτών. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο πρώτος σκόρερ της Κ19, παρότι δεξί μπακ, Παύλος Τσιότας.

Την αποστολή του αυριανού αγώνα αποτελούν οι εξής: Νικολακούλης, Τσιντσόλης, Πασαχίδης, Κοσίδης, Μπαταούλας , Λούκας, Απιατσιόνακ, Πολυκράτης, Τσιότας, Τσοπούρογλου , Καλόγηρος, Ίκομπονγκ, Καλαϊτσίδης, Αλμασίδης, Σαρρής, Αδάμ, Τσιφούτης, Ρικάρντο, Κανίς, Μούστμα, Γκιτέρσος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.