Ήττα για τον ΠΑΟΚ Β στη Βοιωτία, μόνο έτσι μπαίνει στα πλέι οφ

Δημήτρης Καλαϊτζής04 Μαρτίου 2024

Ο ΠΑΟΚ Β΄ γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Λεβαδειακό εκτός έδρας στα πλαίσια της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος. 

Ο Δικέφαλος για να μπει στα πλέι οφ θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να υπερκεράσει το εμπόδιο της Νίκης Βόλου και την ίδια ώρα ο Μακεδονικός να ηττηθεί από την ΑΕΚ Β΄. 

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Νταγκό στο 25΄, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ρομό στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Η ομάδα του Οφρυδόπουλου ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 με τον Κωστή στο 67΄, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι ''ασπρόμαυροι'' ήταν να μειώσουν σε 3-1 με τον Πανίδη στο 82΄.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Ντεντάκης (59′ Τσάπρας), Βήχος, Νταγκό (59′ Κωστή), Μπελμόντε, Ρομό, Νίκας, Πίρινεν, Γιαννιώτας, Γκουστάβο (74′ Χάμοντ), Λιάγκας. 

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Κιτσάκης, Σελιμάι, Μανωλούδης, Γιαξής, Παντεκίδης, Τσίκος (70′ Ρούμνιατσεβ), Νινούα (70′ Καστίδης), Κουαλιάτα, Σαποβάλοφ (68′ Πανίδης), Κανίς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.