ΠΑΟΚ: Τζόρνταν Τόμας, ο αδερφός του Μπράντον με το πρόβλημα όρασης που θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερη καριέρα

Χάρης Εμμανουηλίδης17 Ιουλίου 2022

Ο Αντόνιο Τσόλακ πήρε μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στη Ρέιντζερς, ο Δικέφαλος χρειαζόταν έναν επιθετικό και οι άνθρωποι του συλλόγου βρήκαν αυτό που ήθελαν στον Μπράντον Τόμας. Ο Ισπανός ήρθε στην Ελλάδα, παρουσιάστηκε από τον Δικέφαλο, παρουσίασε τη νέα εμφάνιση της ομάδας και ξεκίνησε προπονήσεις με το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο 27χρονος Ισπανός αποτελεί τον τρίτο ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου που έρχεται από τις Βαλεαρίδες νήσους, μετά τον Ζόαν Σάστρε και Τόνι Γκονζάλες, ωστόσο εκεί δεν μεγάλωσε μόνος του. Ήταν μαζί με τον δίδυμο αδερφό του, Τζόρνταν, που είναι δίδυμοι ακόμα και στα τατουάζ!

Τα δύο αδέρφια μεγάλωσαν μαζί, ο Μπράντον μπορεί να υποστήριζε την Τσέλσι από μικρός καθώς επηρεάστηκε από την αγάπη του πατέρα του για τους «μπλε», αλλά υποστηρίζει και τον αδερφό του. «Ήταν πολύ καλός στο ποδόσφαιρο», αναφέρει χαρακτηριστικά, για να συνεχίσει, «Θα τα κατάφερνε κι αυτός, αλλά είχε πρόβλημα με το μάτι του. Έπαιζε επιτραπέζιο ποδόσφαιρο και του ήρθε ένα χερούλι στο μάτι. Έπρεπε να κάνει δύο εγχειρίσεις και τώρα λειτουργεί μόνο με 10% όραση στο ένα μάτι».

Ο Τζόρνταν Τόμας ωστόσο δεν σταμάτησε. Μπορεί να «έπεσε», αλλά «σηκώθηκε» ξανά. Ο ίδιος ασχολήθηκε με τη νομική αλλά και την πολιτική, ενώ έγινε και γενικός γραμματέας στην PSOE, η οποία είναι το Ισπανικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα στην Ισπανία, ενώ πριν 7 χρόνια ήταν σύμβουλος του συμβούλου υγείας στην κυβέρνηση της Μαγιόρκα.

«Γνώριζε κόσμο εκεί, ήταν το δεξί χέρι του αρχηγού και πολύ ικανός. Ακούστηκαν όμως πολλές κριτικές επειδή ήταν νέος, λόγω του μισθού και τα παράτησε μετά από δύο εβδομάδες. Είναι εδώ μαζί μου τώρα, κάνει πτυχίο νομικής. Δεν υπάρχει χρόνος για πολιτική τώρα, αλλά ίσως στο μέλλον», αναφέρει ο Μπράντον για τον Τζόρνταν, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον αδερφό του για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ. Ο Μπράντον ωστόσο είναι πολύ χαρούμενος για τον αδερφό του και σημειώνει, «Ποδόσφαιρο και πολιτική συνδυάζονται».


Ο πατέρας τους και οι 8 μπάλες

Ο Μπράντον και ο Τζόρνταν μπορεί να έπαιξαν ποδόσφαιρο, όπως και ο πατέρας τους, με τον Μπράντον να έχει πει σε συνέντευξη του το 2019, «Ο μπαμπάς μου ήταν μεγάλος λάτρης του ποδοσφαίρου και έπαιζε, αν και δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να τα καταφέρει. Τον θυμάμαι να γυρίζει στο σπίτι μια μέρα με οκτώ μπάλες και με έβγαζε έξω για να παίξουμε. Είναι ένας τρελός οπαδός της Τσέλσι. Του άρεσε ο Μίκαελ Μπάλακ, Είναι νέος, μόλις 43 ετών».

Αμφότεροι, δεν έχουν αφήσει τον πατέρα τους μακριά τους, καθώς όποτε μπορούν τον επισκέπτονται στην Ισπανία και ειδικότερα στο μαγαζί που έχει ανοίξει όταν είχε πάει από την Αγγλία στη Μαγιόρκα και έμεινε εκεί όταν γνώρισε την γυναίκα του.

Το πως ο πατέρας του πήγε στην Ισπανία είναι κάτι σημαντικό για τον Μπράντον που αναφέρει, «Οι παππούδες μου είχαν αυτή την παμπ πριν από χρόνια. Δεν το ήξερα ποτέ. Εργάστηκαν σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και μετά επέστρεψαν. Ο μπαμπάς μου πήγε νέος, μεγάλωσε εκεί, δούλευε σκληρά, πολλές ώρες. Ήταν σερβιτόρος και μετά «relaciones públicas». Ξέρεις αυτούς τους μάγκες που στέκονται έξω από ντίσκο και εστιατόρια. Είχαν επίσης ένα εστιατόριο, αν και δεν το είχαν για έξι ή επτά χρόνια. Τυπικό αγγλικό φαγητό για τους τουρίστες, ήταν στο νότο, όπου είναι οι παραλίες, ένα ωραίο μέρος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.