ΠΑΟΚ: Τρίποντο κορυφής για την Κ19, «έλαμψαν» Κούτσιας, Γκορντεζιάνι

Metrosport Team02 Ιουνίου 2021

Δυσκολεύτηκε η Κ19 του ΠΑΟΚ αλλά δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να βρεθεί ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος και χωρίς συγκάτοικο, πλέον, τον Ολυμπιακό.

Στον εξ αναβολής αγώνα της 7ης αγωνιστικής νίκησε με 4-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, σε έναν αγώνα όπου μέχρι το 76ο λεπτό το σκορ ήταν 1-1 και ο ΠΑΟΚ φλέρταρε με τη δεύτερη διαδοχική ισοπαλία.

Ωστόσο, σε εκείνο το λεπτό έγινε το 1-2 και ακολούθησαν άλλα δύο τέρματα. Πλέον ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος με 25 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον Ολυμπιακό. 

Πρωταγωνιστές της νίκης ήταν αναμφίβολα ο Κούτσιας με τα τρία γκολ που πέτυχε, όπως και ο Γκορντεζιάνι που μοίρασε τρεις ασίστ. Νωρίς, στο 12 , άνοιξε το σκορ ο Δικέφαλος με προσωπική, υπέροχη ενέργεια του Κούτσια. Ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι στο 24′, χάρη σε αυτογκόλ, μα το β’ ημίχρονο ήταν μονόλογος. Στο 76′ ο Γκορντεζιάνι πασάρει στον Κούτσια για το 1-2, συνδυάζονται το ίδιο ωραία οι δυο τους και στο 79′ για το 1-3 και τέλος ο Κoυλούρης διαμορφώνει το 1-4 χάρη σε μια ακόμα ασίστ του Γκορντεζιάνι.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Κιτσάκης (45′ Γρόσδης), Αβεντισιάν, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Γιαξής (58′ Καραμπέρης), Σμυρλής (58′ Κουλούρης), Κουτεντάκης (77′ Τσίκος), Γκορντεζιάνι, Τσοπούρογλου (68′ Τασιούρας), Κούτσιας.

Το Σάββατο ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.