ΠΑΟΚ: Τρίποντο κορυφής για τη Γρανάδα

Δημήτρης Καλαϊτζής25 Οκτωβρίου 2020

Την απίθανη πορεία της στην Ισπανία συνέχισε η Γρανάδα, που νίκησε 1-0 τη Χετάφε εκτός έδρας και έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όλα αυτά, λίγες μέρες πριν υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο 7ο λεπτό το φάουλ του Μοντορό πέρασε λίγο έξω, ενώ λίγο πριν οι δυο ομάδες πάνε στην ανάπαυλα, η Γρανάδα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ερέρα, με τον Μοντορό να μην αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου λίγο έλειψε να φέρουν το ματς στα ίσα, αλλά το σουτ του Ερνάντεθ απέκρουσε ο Σίλβα.

Στο 69΄ η κεφαλιά του Άνχελ πέρασε άουτ και στο 83’ μετά από κόρνερ του Τιμόρ, ο Αραμπάρι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Η σύνθεση της Γρανάδας: Ρουί Σίλβα, Χερμάν Σάντσεθ, Φουλκιέ, Νέβα, Βαγιέχο, Ετεκί, Μοντορό (74’ Πέρεθ), Ερέρα, Κένεντι (55’ Πουέρτας), Μολίνα (74’ Σόρο), Σουάρεθ (55’ Ματσίς)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.