ΠΑΟΚ: Τρίποντο και... συνεχίζει - Το πλάνο ενδεκάδας του Λουτσέσκου

Γιώργος Ζαΐρης28 Αυγούστου 2022

Απέναντι στον Παναιτωλικό έκανε το πρώτο αλλά σημαντικό βήμα στην προσπάθεια του να χτίσει ένα νικηφόρο σερί και να αφήσει δίπλα του ένα δύσκολο διάστημα λόγω της αποτυχίας στην Ευρώπη. Σήμερα ο ΠΑΟΚ υποδεχόμενος τον Ατρόμητο [21:45 Metropolis 95.5] ψάχνει το δεύτερο του τρίποντο για να συνεχίσει την πορεία του.

Το έργο του δεν είναι εύκολο καθώς απέναντι του έχει μια ομάδα που κράτησε τον προπονητή της και όπως έδειξε και στην νικηφόρα πρεμιέρα απέναντι στον ΟΦΗ είναι επικίνδυνη. Ο Λουτσέσκου γνωρίζει πως σε αντίθεση με τον Παναιτωλικό ο Ατρόμητος δεν θα αρκεστεί στο να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου αλλά θα ψάξει και τις δικές του στιγμές.

Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ είναι να μην αρκεστεί σε μια κατοχή της μπάλας αλλά να την συνδυάσει με φάσεις και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Και η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα έχει ενδιαφέρον από τη στιγμή που θα δούμε τους Νάρεϊ και Ζίβκοβιτς να συνυπάρχουν στην επίθεση με τον πρώτο στα δεξιά και τον δεύτερο στα αριστερά της επίθεσης.

Ο Γερμανός όμως δεν θα έχει πίσω του στη δεξιά πλευρά τον Λύρατζη αφού δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις αλλά τον Αντελίνο Βιεϊρίνια που ένα χρόνο μετά θα παίξει εκεί και όχι στα αριστερά. Εκεί τη θέση την κρατά ο Μάριος Τσαούσης με τον Κοτάρσκι να είναι κάτω από τα δοκάρια και τους Ινγκασον-Κουλιεράκη ξανά στο κέντρο της άμυνας όπως και στην πρεμιέρα.

Ο προπονητής του Δικεφάλου δεν φαίνεται πως θα αλλάξει τόσο τον παίκτη που θα παίξει στην κορυφή, δηλαδή θα είναι ο Μπράντον Τόμας και όχι ο Ολιβέιρα ενώ όλα δείχνουν πως δεν αλλάζει και η τριάδα στα χαφ. Ο Κούρτιτς με τον Ντάντας πίσω από τον Αουγκούστο. Εκτός και αν επιλεγεί για τον ρόλο του επιτελικού ο Μπίσεσβαρ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.