ΠΑΟΚ: Τρία νέα πιόνια στην σκακιέρα για την ενίσχυση του ρόστερ

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2021

Ρεπορτάζ: Γ. Καστάνης – Κ. Πετρωτός

Η θωράκιση του ρόστερ με την προσθήκη τριών παικτών τον Ιανουάριο, αποτελεί ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης το τελευταίο χρονικό διάστημα στις τάξεις της ομάδας. Η απόκτηση τριών παικτών σε συγκεκριμένες θέσεις που θα μπορέσουν να δώσουν “βάθος” στο ρόστερ και να βοηθήσουν τον Λουτσέσκου στην προσπάθεια που κάνει για να στεφθεί ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής, είναι στις βασικές προτεραιότητες.

Εδώ και αρκετό καιρό είχαμε αναφέρει στο αναλυτικό ρεπορτάζ της Metrosport για την επιστροφή του Λέο Ζαμπά στην Τούμπα. Οι υποχρεώσεις του, με την Βάσκο ντα Γκάμα ολοκληρώνονται στις αρχές Δεκεμβρίου και στην συνέχεια ο 23χρονος άσος θα έρθει στην Ελλάδα για να ενταχθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας.

Παράλληλα οι επιτελείς του ΠΑΟΚ δεν κρύβουν πως ένας από τους στόχους, είναι να αποκτηθεί ένας επιτελικός μέσος που θα έχει την ευχέρεια να παίξει στα άκρα, είτε στην δεξιά πλευρά είτε στην αριστερή. Και ο επόμενος στόχος αφορά την έλευση ενός δεξιού οπισθοφύλακα, για την ακρίβεια ενός παίκτη που θα έχει την δυνατότητα να καλύψει όλη την “πτέρυγα”. Η απόκτηση ενός εξτρεμ αποτελεί μία ακόμη προϋπόθεση, αυτή η κίνηση όμως θα εξαρτηθεί κατά κύριο λόγο από την προσαρμογή (και την ανταπόκριση) που θα δείξει ο Ζαμπά στην ομάδα. Σε κάθε περίπτωση και χωρίς να έχει προχωρήσει κάτι επί της ουσίας, η στόχευση είναι συγκεκριμένη.

Τρεις παίκτες για τον Ιανουάριο, με συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά και ικανότητες, που θα “κουμπώσουν” στα “θέλω” του Λουτσέσκου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον μεγαλομέτοχο, έχει εκφράσει τα θέλω του και αυτή η καλή συνεργασία, έχει ως στόχο να αποδώσει μακροπρόθεσμα.

Ασφαλώς και ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται στο επίκεντρο, όμως για τον Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του, προέχουν τα δέκα παιχνίδια που θα δώσει ο ΠΑΟΚ έως τα Χριστούγεννα. Δέκα ματς και στις τρεις διοργανώσεις, στις οποίες θέλει να προχωρήσει ο Δικέφαλος με αξιώσεις για να διεκδικήσει τίτλους. Στο Πρωτάθλημα η στόχευση είναι να βρεθεί στην κορυφή, στο Κύπελλο να προκριθεί επί της Λάρισας και στην Ευρώπη να προχωρήσει στους “32” του Conference League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.