ΠΑΟΚ: Τρέχει... και φέρνει αύριο στην Τούμπα, Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ!

Χάρης Εμμανουηλίδης25 Αυγούστου 2021

Σε δύο γήπεδα παίζει... μπάλα ο Δικέφαλος τις τελευταίες ώρες και αυτά δεν είναι άλλα από το αγωνιστικό σκέλος και τον αγώνα ρεβάνς με αντίπαλο την Ριέκα στην Κροατία και τον μεταγραφικό σχεδιασμό που «τρέχει» για να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ.

Ο ΠΑΟΚ αφίχθη λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα στην Κροατία, όπως μπορείτε να δείτε μέσα από το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του Metrosport.gr, και μετράει αντίστροφα για τον αγώνα που θα κρίνει την ευρωπαϊκή του πορεία την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, όμως οι άνθρωποι του Δικεφάλου που έμειναν πίσω στη Θεσσαλονίκη προσπαθούν - υπό την πίεση του χρόνου - να ολοκληρώσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. 

Αργά χθες το βράδυ, μέσα από το φωτογραφικό υλικό του Metrosport.gr, ενημερωθήκατε για την άφιξη του Τσούμπα Άκπομ στη Θεσσαλονίκη, με στόχο να πλαισιώσει τον Κάρολ Σφιντέρσκι στην επίθεση κατά το διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού του Νέλσον Ολιβέιρα, ωστόσο άλλα δύο είναι τα - μέχρι τώρα - ανοιχτά μεταγραφικά ζητήματα του ΠΑΟΚ και ακούν στο όνομα Αλεξάντρου Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ Φερέιρα.

Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός, όπου αναμένεται να καλύψει το κενό που άφησε πίσω της η μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη στο Νησί, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Δικέφαλο και αναμένεται να ταξιδέψει αύριο (26/8) στη Θεσσαλονίκη ώστε να δει το νέο του περιβάλλον, να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αφότου υπογράψει το συμβόλαιο του να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα η μεταγραφή - με τη μορφή δανεισμού - από την New York City FC.

Τα μέσα της πατρίδας του, νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ανέλυσαν και τα οικονομικά δεδομένα της εν λόγω μετακίνησης, σημειώνοντας πως ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του, ενώ ο παίκτης θα λάβει ένα ποσό που θα αγγίζει τις 600.000 ευρώ.

Στην υπόθεση του Φερέιρα Σίντκλεϊ, και αφότου «ναυάγησε» η περίπτωση του Μπορίλεπίσης οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν αύριο για τον αριστερό οπισθοφύλακα της Ντιναμό Κιέβου ο οποίος θα έρθει επίσης με την μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς με στόχο να αποτελέσει το δίδυμο στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον αρχηγό του Δικεφάλου, Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, έχασε τη θέση του στην ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου από τον Βιτάλι Μικολένκο, και ψάχνει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του, η οποία ξεκίνησε από την Ατλέτικο Παραναένσε, στην οποία κατέγραψε 8 γκολ και 7 ασίστ σε 108 συμμετοχές, με τον ίδιο μετέπειτα να μετακομίζει με τη μορφή δανεισμού στην Κορίνθιας, με την οποία σε 34 εμφανίσεις κατέγραψε 2 γκολ και 2 ασίστ. Το 2018 η Ντιναμό Κιέβου έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της με τον ίδιο όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα να μην βρίσκει τον επιθυμητό αγωνιστικό χρόνο, χαρακτηριστικό αυτού τα 29 λεπτά αγωνιστικού χρόνου που έχει καταγράψει φέτος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.