ΠΑΟΚ: Το τριπλό στοίχημα εν όψει του τελικού!

Metrosport Team08 Μαΐου 2021

Των Πετρωτό και Ζαϊρη

Η χθεσινή προπόνηση βρήκε τον Ινγκι Ινγκασον να μένει στο φυσιοθεραπευτήριο για θεραπεία και τους Χοσέ Κρέσπο και Ομάρ Ελ Καντουρί να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Οι τρεις έμπειροι ποδοσφαιριστές και από τα βασικά στελέχη φέτος είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του Πάμπλο Γκαρσία ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακόστις 22 Μαΐου και η παρουσία τους το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Ουρουγουανό τεχνικό και το τιμ του.

Σχεδόν δεκαπέντε μέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι, το metrosport.gr σας μεταφέρει όλα τα δεδομένα και για τους τρεις ποδοσφαιριστές που μέχρι τον τραυματισμό τους ήταν βασικά γρανάζια της ομάδας στην αγωνιστικής ανάκαμψή της.

Ο Ομάρ ψάχνει την πρόβα τζενεράλε με τον Αστέρα

Ο Μαροκινός είχε βγει νοκ-άουτ στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Παναθηναϊκό. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε είχε δείξει ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον λαγονοψοΐτη.

Η αποθεραπεία του κυλά πολύ καλά και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες υπάρχουν ελπίδες ο Ομάρ να δώσει, έστω και για ένα κομμάτι του αγώνα το παρών στην αναμέτρηση με τον Αστέρα την άλλη Κυριακή. Αν τα καταφέρει θα κάνει και ένα τεστ ετοιμότητας ενόψει τελικού.

Ο 31χρονος Μαροκινός είναι κομβικός στο επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ και αυτό το μαρτυρούν και οι 39 συμμετοχές, τα 3 γκολ και οι 4 ασίστ που έχει φέτος.

Οι τρεις ενέσεις σε 18 μέρες του Ινγκι

Ο Ινγκι Ινγκασον είναι μεγάλος μαχητής και από τους παίκτες που έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο Πάμπλο Γκαρσία.

Το δέσιμο με την ομάδα και την διάθεση αυτοθυσίας την έδειξε μέσα σε 18 μέρες σε έντονο βαθμό. Για να παίξει κόντρα στον Αστέρα, τον Ολυμπιακό και στον δεύτερο ημιτελικό με την ΑΕΚ χρειάστηκε να κάνει τρεις ενέσεις.

Το γόνατό του είναι ταλαιπωρημένο (ας μην ξεχνάμε ότι παίζει ασταμάτητα, μόνο στον ΠΑΟΚ έχει 39 συμμετοχές, όλες ενενηντάλεπτες πλην του 15λεπτου με τον Παναθηναϊκό, 6 γκολ και μία ασίστ, συν τους αγώνες με την εθνική Ισλανδίας) και αυτές τις μέρες γίνεται ειδική διαχείριση για να ξεπρηστεί.

Υπάρχει χρόνος, βέβαια, αλλά στην περίπτωσή του είναι σημαντικό πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με το γόνατό του τις επόμενες μέρες.

Ο Κρέσπο προχωρά προσεκτικά

Ο Ανχελ Κρέσπο, τέλος, είχε τεθεί νοκ άουτ στο ματς με τον Αρη στο Κλ. Βικελίδης. Οι ιατρικές εξετάσεις είχαν δείξει ότι υπέστη θλάση στο δεξί δικέφαλο, πρώτου ως και δευτέρου βαθμού. Η θλάση είναι ύπουλος τραυματισμός και έτσι η αποθεραπεία εξελίσσεται με πολύ προσεκτικά βήματα. Θα πρέπει να πατήσει γερά ο Ισπανός για να μπορεί ο Πάμπλο να ποντάρει πάνω του. Η επόμενη εβδομάδα θα δείξει πόσες είναι οι πιθανότητες να γράψει την 32 η συμμετοχή του φέτος (έχει ένα γκολ και μία ασίστ)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.