ΠΑΟΚ: Το τετραήμερο ρεπό και οι 19 διεθνείς άδειασαν τη Μεσημβρία

Metrosport Team21 Μαρτίου 2023

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν αποχωρήσει για τις υποχρεώσεις των Εθνικών Ομάδων τους με τη Νέα Μεσημβρία να έχει... αδειάσει, καθώς οι «ασπρόμαυροι» έχουν 19 διεθνείς ποδοσφαιριστές, τόσο σε ανδρικές ομάδες όσο και σε ομάδες νέων.

Εκτός από τους Διεθνείς ποδοσφαιριστές και οι υπόλοιποι αποχώρησαν για τις πατρίδες τους ή για άλλους προορισμούς θέλοντας να εκμεταλλευτούν το τετραήμερο ρεπό που έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον ίδιο να ταξιδεύει για την πατρίδα του όπου προχώρησε και σε δηλώσεις όπως διαβάσατε χθες, ενώ έχει κανονιστεί και φιλικό παιχνίδι με την Φαρούλ Κονστάντσα, ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη θέση του Ρουμάνικου πρωταθλήματος και αναμένεται να λάβει χώρα το προσεχές Σάββατο.

Αναφορικά με τους διεθνείς, στις ομάδες νέων βρίσκονται οι, Μπαλωμένος και Παναγιώτου (Ελπίδων), Μοναστηρλής, Δεληγιάννης, Τσίκος, Κωττάς, Γεωργιάδης, Γκούμας, Σμυρλής, Τασιούρας, Σπυράκος και Τζίμας (Νέων),αλλά και ο Μαξ Σνάουτσνερ (Κ17 Πολωνίας).

Ενώ Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης βρίσκονται στην αποστολή του Γκουστάβο Πογέτ, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με την Εθνική Σερβίας, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με την Εθνική Σουρινάμ ενώ Ντάντας και Κοτάρσκι με τις Ελπίδες της Πορτογαλίας και της Κροατίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.