ΠΑΟΚ: Το «Νικόλας Θεοδότου» θα γίνει η…. Νέα Μεσήμβρια μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου

Γιώργος Ζαΐρης27 Νοεμβρίου 2022

Λίγο πριν τις έξι το απόγευμα η αποστολή του ΠΑΟΚ θα πετάξει για τη Λάρνακα όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα ανακοινώσει την αποστολή που όμως θα έχει και αστερίσκους αφού κάποιοι από τους διεθνείς θα ενσωματωθούν με την ομάδα επί κυπριακού εδάφους. Ετσι δεν θα αγωνιστούν στο φιλικό με την Αστντοντ αύριο στις 14:30 αλλά θα είναι παρόντες στο φιλικό της 1ης Δεκεμβρίου με την ΑΕ Λεμεσού αλλά και σε εκείνο με τον Άρη Λεμεσού στις 5 Δεκεμβρίου.


Η «Μ» και το metrosport.gr βρίσκονται ήδη στη Λάρνακα και επισκέφτηκαν το προπονητικό κέντρο των Ακαδημιών της ΑΕΚ Λάρνακας. Ένα προπονητικό κέντρο είναι νεόκτιστο, καθώς εγκαινιάστηκε από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 15 Ιουνίου.

Παράλληλα, ο συγκεκριμένος χώρος διαθέτει ένα μεγάλο γήπεδο όπου καθημερινά θα προπονείται ο ΠΑΟΚ, μεγάλα αποδυτήρια και προβολείς σε περίπτωση που η προπόνηση γίνει αργά το απόγευμα. Το προπονητικό κέντρο βρίσκεται πέντε χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.