ΠΑΟΚ: Το μνημόσυνο για τα 6 αδικοχαμένα αετόπουλα στα Τέμπη

Κώστας Πετρωτός03 Οκτωβρίου 2021

Τη μνήμη των 6 φίλων της ομάδας που σκοτώθηκαν στο δυστύχημα στα Τέμπη το 1999 τιμά για μία ακόμη χρονιά η οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Χαράλαμπος Ζαπουνίδης, Δημήτρης Ανδρεαδάκης, Χριστίνα Τζιόβα, Αναστάσιος Θέμελης, Γιώργος Γκανάτσιος και Κυριάκος Λαζαρίδης ήταν τα 6 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο που συνέβη στις 4 Οκτωβρίου του 1999 κατά την επιστροφή των οπαδών του Δικεφάλου μετά από ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.


Στο σημείο όπου βρίσκεται το μνημείο για το δυστύχημα βρίσκονται ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης από τους βετεράνους και ο Δημήτρης Χασεκίδης από το τμήμα χάντμπολ.


Έχουν απόσταλεί στεφάνια από τον Ιβάν Σαββίδη, το αγωνιστικό τμήμα, τον ΑΣ και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον Ηλία Βιολίδη, τον Σάββα Τσιμαχίδη, τον Άλκη Ησαϊάδη και από πληθώρα συνδέσμων μεταξύ των οποίων Μηχανιώνας, Μακεδόνες, Τούμπας, Δεσκάτης, Κιλκίς, Βέροιας, Στουτγκάρδης, Φρανκφούρτης, Κατερίνης, Ηλιούπολης, Επταλόφου, ΒΕΜ, Αιγινίου, Καρδίτσας, Έδεσσας, Ελασσόνας,. 



Την ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπούν ο Θανάσης Χατζόπουλος και ο Βασίλης Τριλυράκης.


Το μνημόσυνο τελεί, όπως κάθε χρόνο, ο Πατέρας Πορφύριος.


Στο μνημόσυνο και ο γνωστός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, ο Γιαννάκης μαζί με τους γονείς του.



Στα Τέμπη και οι Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον και Ομάρ Ελ Καντουρί που εκπροσωπούν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Για τον Μαροκινό μέσο είναι η τρίτη του παρουσία σε μνημόσυνο για τα θύματα των Τεμπών ενώ ο Ισλανδός παραβρέθηκε για πρώτη φορά. Μαζί με τον Ίνγκασον, η σύζυγός του και η 2,5 ετών κόρη του. 


Οπαδοί του ΠΑΟΚ φωνάζουν συνθήματα για τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος.


Δηλώσεις του Θανάση Χατζόπουλου


Δηλώσεις του Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον


Δηλώσεις του Ομάρ Ελ Καντουρί


Δηλώσεις του πατέρα του Γιαννάκη, Λουκά

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.