ΠΑΟΚ: Το μήνυμα Ιβάν Σαββίδη-Λουτσέσκου μετά τις υπογραφές

Metrosport Team09 Φεβρουαρίου 2024

Δυνατό μήνυμα έστειλαν ο Ιβάν Σαββίδης και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Ρουμάνου τεχνικού με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι υπογραφές έπεσαν σήμερα Παρασκευή (9/2) στο γήπεδο της Τούμπας επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη συμφωνία μεταξύ των δύο αντρών που ήρθε ανήμερα των Χριστουγέννων του 2023.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο ΠΑΟΚ ανέβασε μια διπλή φωτογραφία όπου εικονίζονται ο Ιβάν Σαββίδης και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, έχοντας υψωμένες τις γροθιές τους και το μήνυμα: «Συνεχίζουμε μαζί, συνεχίζουμε δυνατά».

«Ισχυρός ο δεσμός μου με τον ΠΑΟΚ»

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έστειλε μήνυμα στους φίλους της ομάδας, λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν μια επιλογή ας πούμε αισθημάτων, συναισθημάτων και ζωής. Ήταν μια επιλογή λόγω του ισχυρού δεσμού που δημιουργήθηκε με εμένα και τον ΠΑΟΚ, με τον κόσμο και με τον κ. Σαββίδη. Είμαι πολύ περήφανος για όλα αυτά.

Θέλω μόνο να πω σε όλους πως θα δώσω, όπως έχω δώσει μέχρι τώρα, όλη μου την ψυχή, όλη μου την διαθεσιμότητα σε αυτή τη δουλειά, για να σας κάνω περήφανους και χαρούμενους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους μας που είναι απίστευτα κοντά μας και μας δίνουν δύναμη και ενέργεια.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για όλες αυτές τις σεζόν που είμαστε μαζί, για το γεγονός πως αυτός κατάφερε να με κάνει καλύτερο προπονητή. Σας ευχαριστώ όλους! Ξέρετε πως δεν μου αρέσουν πολύ όλα αυτά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.