ΠΑΟΚ: Το Metrosport.gr υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο τον NBAer, Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ (pics+vids)

Στέλιος Παρθενάκης02 Απριλίου 2024

Σάρκα και οστά παίρνει αυτή την ώρα η μεταγραφή «βόμβα» του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στον ΠΑΟΚ, με την άφιξη του 23χρονου σούπερ σταρ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Το Metrosport.gr βρίσκεται εκεί με τον Στέλιο Παρθενάκη.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήρθε έχοντας στο βιογραφικό του τέσσερις σεζόν στο NBA και μέχρι το τέλος της περιόδου θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Δικέφαλο.

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ θα τεθεί άμεσα υπό τις εντολές του κόουτς των ασπρόμαυρων, Στάθη Νεραντζάκη και δηλώνει άμεσα έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

«Ήταν μια από τις επιθυμίες μου να έρθω στην Ελλάδα κι αν είναι δυνατόν να παίξω μπάσκετ και είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον έχω αυτή τη δυνατότητα. Έμαθα ορισμένα πράγματα για τον ΠΑΟΚ, σίγουρα όμως έχω να μάθω πολλά περισσότερα για την ομάδα. Όταν οι εκπρόσωποί μου, μου είπαν για το ενδεχόμενο να παίξω στην Ελλάδα άκουσα πολύ όμορφα πράγματα κι έτσι είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας για τη θερμή υποδοχή», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το κίνητρό του όπου παραδέχθηκε ότι η επιστροφή στο παρκέ είναι το βασικότερο. «Το κίνητρό μου είναι να επιστρέψω στο παρκέ. Λατρεύω το μπάσκετ, είμαι 24 ετών και θέλω να κάνω αυτό που κάνω από τριών ετών. Θέλω να βρούμε χημεία με την καινούργια μου ομάδα το συντομότερο δυνατό και ο στόχος είναι να κερδίσουμε παιχνίδια», είπε και ρωτήθηκε για την κατάστασή του. «Είμαι έτοιμος, πάντα είμαι έτοιμος για να προσφέρω αυτά που χρειάζονται».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την άφιξη:



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.