ΠΑΟΚ: Το... κέρασμα του Ντάντας και η ενσωμάτωση του Κεντζίορα ενόψει Ολυμπιακού

Χάρης Εμμανουηλίδης31 Ιανουαρίου 2023

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δείχνουν το δέσιμο τους, τόσο εκτός όσο και εντός αγωνιστικών χώρων και το ίδιο έκαναν και μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Δικεφάλου με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Τιάγκο Ντάντας να είναι... πανευτυχής για τα δύο γκολ τα οποία πέτυχε στον αγώνα και να κερνάει τους συμπαίκτες του.

Ειδικότερα, οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου μετά το πέρας της αναμέτρησης βρέθηκαν σε μαγαζί της παραλίας της Θεσσαλονίκης με τον πορτογάλο μέσο του ΠΑΟΚ να κερνάει όπως και με τον Τόμας Κεντζιόρα να μπαίνει στην... εξίσωση της «ασπρόμαυρης» παρέας καθώς οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θέλησαν να τον εντάξουν στο κλίμα της ομάδας ενόψει της συνέχειας.

Στο τραπέζι του «Αχίλλειον» βρέθηκαν επίσης ο έτερος σκόρερ της αναμέτρησης, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, όπως και οι Φιλίπε και Ράφα Σοάρες , Αντρέ Ρικάρντο, Μπράντον Τόμας , Στέφαν Σβαμπ, όπως και ο νεαρός Γιώργος Τσιακουμής, με τους παίκτες σε συζητήσεις τους να δηλώνουν πως είναι έτοιμοι για το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, μιλώντας μάλιστα για αυτό στον Πολωνό μπακ του ΠΑΟΚ, εξηγώντας τη σημασία της αναμέτρησης όπως και για τους στόχους που διεκδικεί η ομάδα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα που οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρίσκονται εκτός αγωνιστικών χώρων, με την προηγούμενη να είναι επίσης σε για δείπνο μαζί με τις συζύγους τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.