ΠΑΟΚ: Το δίλημμα για Ίνγκασον ενόψει Αγρινίου, κανένα θέμα με Κάργα

Κώστας Πετρωτός17 Δεκεμβρίου 2022

Ατομικό πρόγραμμα έκανε χθες ο Ίνγκι Ίνγκασον που είχε προφυλαχθεί στο παιχνίδι με την Καλαμάτα και δεν ταξίδεψε στην πόλη της Μεσσηνίας λόγω ενός ερεθισμού στο γόνατό του. Η απουσία του Ισλανδού στόπερ από το ομαδικό πρόγραμμα ήταν λογικό να προβληματίσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ωστόσο, μεταξύ των μελών του ιατρικού τιμ δεν υπάρχει ανησυχία και φόβος για μακρόχρονη απουσία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της σημερινής «Μetrosport», το πρόβλημα με τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό προέκυψε παραμονές του αγώνα Κυπέλλου, όταν σε μία προπόνηση δεν πάτησε καλά το πόδι του, με αποτέλεσμα να πονέσει στιγμιαία το γόνατό του και να έχει τον ερεθισμό για τον οποίο ενημέρωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Οι εξετάσεις που έκανε με την εποπτεία του ιατρικού τιμ ήταν καθησυχαστικές και η τελική διάγνωση ήταν ότι δεν έχει κάποιο σοβαρό θέμα με το γόνατό του, απλά θα χρειαστεί να μείνει για περίπου μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων.

Αυτός είναι ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής για την Καλαμάτα και πλέον υπάρχει δίλημμα εντός ΠΑΟΚ για το πώς πρέπει η ομάδα να χειριστεί την συμμετοχή του στο ματς με τον Παναιτωλικό την ερχόμενη Πέμπτη (22/12, 19:30, Live στο Metropolis και στο Metrosport.gr) στο Αγρίνιο.

Υπάρχει η σκέψη να μείνει εκτός για να προφυλαχθεί και να τελειώσει οριστικά με το θέμα του ερεθισμού, από την άλλη, όμως, και το ματς είναι σημαντικό και η παρουσία του απαραίτητη. Ας μην ξεχνάμε ότι έχει παίξει και στα 13 ματς του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος και και στα δύο με τη Λέφσκι και έχει χάσει μόνο αυτό στην Καλαμάτα. Οι προπονήσεις που θα ακολουθήσουν μέχρι και την αρχή της εβδομάδας θα καθορίσουν την τελική απόφαση του προπονητή του ΠΑΟΚ και του τιμ του.

Κανένα θέμα αποχώρησης Κάργα

Εκπληξη προκάλεσαν στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ τα βουλγαρικά σενάρια περί ενδιαφέροντος της Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Γιάννη Κάργα. Δεν είναι η πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα που παρουσιάζεται σενάριο αποχώρησης του Κιλκισιώτη αμυντικού, ωστόσο, δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση από πλευράς ΠΑΟΚ. Με βάση τα όσα λένε στα γραφεία της Τούμπας και της Νέας Μεσημβρίας και μετά τον Ιανουάριο θα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και δεν τίθεται κανένα θέμα αποχώρησης. Θυμίζουμε ότι ο Κιλκισιώτης στόπερ το καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.