ΠΑΟΚ: Τίτλος, το αγαπημένο θέμα των αποδυτηρίων

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2021

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Την αρχή την είχε κάνει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς όταν παρέλαβε το βραβείο του, ψηφισμένου από τους συμπαίκτες του, MVP της προηγούμενης σεζόν. «Μάγκες πάμε για το νταμπλ», είχε πει ο βραχύσωμος Σέρβος και έκτοτε έχουν τοποθετηθεί με το ίδιο στυλ σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

Απαντες αντιλαμβάνονται ότι ο πήχης είναι τοποθετημένος ψηλά και θέλουν να φτάσουν ως εκεί. Αρκετοί, οι παλιοί, το έχουν ζήσει την σεζόν 2018-2019 και θέλουν να το πετύχουν πάλι. Η γλύκα του τίτλου δεν συγκρίνεται με άλλη και αυτή την κάψα φροντίζουν να την μεταφέρουν σε όλους τους νεοφερμένους. Αυτά που δήλωσαν χθες ο Σβαμπ και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς δεν είναι τίποτα άλλο από αυτά που συζητάνε καθημερινά γούστα. στα αποδυτήρια της Μεσημβρίας και της Τούμπας, οι ποδοσφαιριστές, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του. «Θα προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας βάζουν εμπόδια οι αντίπαλοι, αλλά εμείς θα έχουμε τον δικό μας τρόπο να τους νικάμε», έχει πει ο Ρουμάνος τεχνικός και προσπαθεί καθημερινά να περνά στο μυαλό των παικτών του την μία και μοναδική συνταγή για τον τίτλο, την οποία ανέφερε και ο Ιβάν Σαββίδη σε πρόσφατη συνομιλία με τον προπονητή της ομάδας: «πάμε να κερδίζουμε το λάθε επόμενο ματς».

Η νοοτροπία του νικητή είναι αυτή που γεννά την δίψα για κορυφή και σε αυτή πατάνε και τα όνειρα του κόσμου για μεγάλα γούστα. Αυτό που θέλει ο απλός φίλαθλος του ΠΑΟΚ είναι να βλέπει τα βλέμματα των παικτών της ομάδας να γυαλίζουν και να τα δίνουν όλα σε κάθε ματς. Και με βάση αυτά που μαθαίνουμε για τις μεταξύ των παικτών συζητήσεις στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, ο κόσμος του Δικεφάλου θα πρέπει να είναι αισιόδοξος.

Το πιο σημαντικό, πάντως, είναι η δίψα να μην κάνει τους παίκτες να χάνουν την συγκέντρωσή τους στον στόχο. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα που θέλουν να αρχίσουν να κερδίζουν από την Κυριακή και σε κάθε ματς οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.