ΠΑΟΚ: Τιμωρεί τους κακομαθημένους

Metrosport Team05 Φεβρουαρίου 2023

Προφανώς και θα είναι μια ακόμη νίκη που θα δώσει στην ομάδα άλλους τρεις βαθμούς όπως έγινε πριν από μερικές μέρες στο ματς με τον Λεβαδειακό. Αλλά για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, κάθε νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού με ότι ο τελευταίος αντιπροσωπεύει, είναι νίκη του ποδοσφαίρου.

Με αυτό το σκεπτικό και με καθαρό μυαλό, οι παίκτες σήμερα κάτω από την καθοδήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου καλούνται εντός αγωνιστικού χώρου να τιμωρήσουν τον κακομαθημένο Ολυμπιακό που φρόντισε από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης και όταν έγινε γνωστός ο ορισμός του Σλοβάκου διαιτητή να φέρει την τοξικότητα. Οι κατάλληλες απαντήσεις ήρθαν από την ΠΑΕ μέσα από τις ανακοινώσεις της, τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Προφανώς και πρόκειται για ένα από τα πιο δύσκολα ματς του Πρωταθλήματος. Προφανώς όμως και ο ΠΑΟΚ από το ματς με την ΑΕΚ και μετά, έχει αποδείξει πως και θέλει και μπορεί όχι απλά να κερδίσει τον Ολυμπιακό αλλά και να παραμείνει στη διεκδίκηση ΚΑΙ του Πρωταθλήματος αφού διεκδικεί και το Πρωτάθλημα.

Η σημερινή αναμέτρηση μπορεί να γίνει κάτω από χαμηλές θερμοκρασίες αλλά θα διεξαχθεί στην ΚΑΥΤΗ αλλά ΑΣΦΑΛΗ Τούμπα. Η ΠΑΕ μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή, έστειλε το μήνυμα στον κόσμο της. Σήμερα ναι, συγκρούονται δυο διαφορετικοί κόσμοι αλλά κάθε φίλος του ΠΑΟΚ που θα βρεθεί στην Τούμπα οφείλει να προστατέψει την ομάδα και να μην δώσει το δικαίωμα σε κανέναν από την αποστολή του Ολυμπιακού να γυρίσει την.... ταινία «Γκαρθία Νο 2».

Θα είναι κρίμα για την ομάδα, για τον Λουτσέσκου, για τους παίκτες, για τον Σαββίδη και τον κόσμο του Δικεφάλου να μην δοθεί η ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να αποδείξει πως είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό εντός αγωνιστικού χώρου και με αυτό το σκεπτικό πρέπει να βρεθούν ΟΛΟΙ σήμερα στην Τούμπα.

Η επιστροφή των Αουγκούστο, Ινγκασον λύνει τα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου που αναμένεται να παρατάξει τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τους Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκη, Ράφα από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Ο Ντάντας έχει το προβάδισμα έναντι του Σβαμπ για να είναι δίπλα στον Αουγκούστο ενώ η τετράδα Κωνσταντέλια, Αντρίγια, Νάρεϊ και Ολιβέιρα φαντάζει ακλόνητη στην επιθετική γραμμή του Δικεφάλου.

Η επιστροφή του Λέο Μάτος

Οπως είχε κάνει γνωστό η ασπρόμαυρη ΠΑΕ από τις αρχές της εβδομάδας, σήμερα στην Τούμπα θα βρεθεί ξανά ο Λέο Μάτος. Για πρώτη φορά από τη στιγμή που αποχώρησε από τον Δικέφαλο, ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής θα πατήσει ξανά τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου που μεγαλούργησε, αλλά αυτή τη φορά όχι με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή αφού πριν από μερικές εβδομάδες αποχώρησε από την ενεργό δράση. Ο Λέο θα τιμηθεί από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ για την προσφορά του και θα αποθεωθεί από τον κόσμο. Μια ιδιαίτερη στιγμή για έναν άριστο επαγγελματία, άριστο χαρακτήρα που έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του Δικεφάλου.

Πέρα από τον Μάτος και όπως είχε σημειώσει από χθες η «Μ» στην Τούμπα θα βρεθούν και «μάτια» αρκετών ομάδων του εξωτερικού για να δουν συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων. Ανάμεσα τους και άνθρωπος της Ντόρτμουντ που θυμίζουμε το καλοκαίρι είχε ρωτήσει για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη παίρνοντας την απάντηση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ πως κοστολογείται 15 εκατομμύρια ευρώ. Και προφανώς στο «κάδρο» ευρωπαϊκών ομάδων έχει μπει δυνατά πλέον και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.