ΠΑΟΚ: Θηρίο στο κλουβί ο Σάστρε

Κώστας Πετρωτός13 Αυγούστου 2023

Ο Γιοάν Σάστρε έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που του είχε στερήσει την συμμετοχή του στην μισή προετοιμασία του ΠΑΟΚ και τις τελευταίες μέρες προπονείται σε φουλ ρυθμούς επιβεβαιώνο0ντας καθημερινά ότι είναι πλέον πανέτοιμος. 

Ο ίδιος είναι αλήθεια περίμενε ότι θα μπει στο πλάνο των αγώνων με την Χάιντουκ, κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη και πλέον η προσμονή του μεταφέρεται στο επόμενο ζευγάρι αγώνων αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί στην Ευρώπη και φυσικά στο Πρωτάθλημα που αρχίζει την επόμενη Κυριακή στην Τούμπα κόντρα στον Αστέρα. 

Ο Λουτσέσκου θα κληθεί να λύσει μία δύσκολη εξίσωση, καθώς σε παρόμοια κατάσταση με τον Σάστρε βρίσκεται και ο Λύρατζης, ενώ υπάρχει ο Βιεϊρίνια ως μπαλαντέρ για να δίνει πολύτιμες βοήθειες. Προς το παρόν, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν βλέπει οτιδήποτε άλλο πέρα από την πρόκριση την Πέμπτη με την Χάιντουκ, ματς στο οποίο, λογικά, και πάλι βασικός θα είναι ο Κεντζιόρα. 

Οι υπόλοιποι προβληματισμοί μετατίθενται για μετά το παιχνίδι και μέχρι τότε ο Σάστρε θα πρέπει να συνεχίσει την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Ο Ισπανός είχε υποστεί στην διάρκεια της προπόνησης, κάκωση στον έσω πλάγια και χρειάστηκε να χάσει την μισή προετοιμασία και κάποιες από τις προπονήσεις με την επιστροφή στην Ελλάδα, μέχρι να μπει ξανά στο ομαδικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.