ΠΑΟΚ: Θα αποκαλυφθούν πολλά, όχι όμως αυτά που πρέπει!

Metrosport Team13 Μαΐου 2022

Γράφει ο Θάνος Μπούζας

Από την Κυριακή που το ποτήρι ξεχείλισε μετά την ντροπιαστική ήττα με τον Άρη πολλά θε ειπωθούν, θα βγουν στον «αέρα» της πόλης και θα διαδοθούν εν είδη κουτσομπολιού! 

Αλλά θα έχουν βάσεις στην πραγματικότητα και άλλα θα έχουν δημιουργηθεί είτε από την φαντασία μερικών είτε από κακόβουλους υποτιθέμενους υποστηρικτές της ομάδας που φυσικά στο τέλος μόνο ζημιά κάνουν. Ήδη έχουμε ακούσει για κακή εξωαγωνιστική ζωή παικτών, για μηνύματα του Γιώργου Σαββίδη και άλλα τέτοια τα οποία πάντα «βγαίνουν» όταν έρχονται τα άσχημα αποτελέσματα. 

Επίσης ακούσαμε για τον Κούρτιτς, ότι είναι μέτριος επειδή θέλει να φύγει γιατί βρήκε μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Σαουδική Αραβία ενώ δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Μπινελίκι θα έτρωγε και ο Πασχαλάκης αν δεν ήταν τόσο καλός αυτή τη χρονιά και που κάπου το Νοέμβρη είχε και ένα επεισόδιο με τους οπαδούς. Θα ακούσουμε διάφορα για παίκτες, θα προσπαθήσουν κάποιοι να μεταβάλουν το πεδίο προσοχής, να μετακυλήσουν τις ευθύνες παντού εκτός από εκεί που πραγματικά ανήκουν. 

Επίσης δεν θα ακούσουμε και δεν θα μάθουμε ποτέ αυτά που πολλές φορές καθορίζουν την πορεία μιας ομάδας για την ευθύνη που έχουν αρκετοί μέσα στην ομάδα και δια της απολύτου σιωπής και μαυρίλας που περικλείει κάθε τι που έχει σχέση με την εδώ διοίκηση του ΠΑΟΚ και εξαφανίζεται. Και αναφερόμαστε συγκεκριμένα στα εξής: ποιοι είναι οι σκάουτερ του ΠΑΟΚ; 

Ποιοι είναι αυτοί που προτείνουν παίκτες τόσο από Ελλάδα όσο και από εξωτερικό; Δεύτερον: ποιος έφερε τους Τέιλορ και Σίντκλεϊ με τι ποσά αμείβονται και αν αυτά σε σχέση με τα 60.000€ που παίρνει ο Λύρατζης κρατάν την ισορροπία στα αποδυτήρια;

 Τρίτον: Υπάρχει επαφή προπονητή πρώτης και δεύτερης ομάδας; Ο Λουτσέσκου παρακολουθεί παίκτες της δεύτερης ομάδας; Γιατί δεν έχει προωθήσει στην πρώτη κάποιους και προτιμά να βάζει στην ενδεκάδα ποδοσφαιριστές που δεν αξίζουν ή ήδη έχουν ετοιμάσει τα διαβατήριά τους; 

Τέταρτον : στις 4/5 ο αντιπρόεδρος της ομάδος υπερηφανευόμενος σε ράδιο της πόλης είπε πως η ομάδα κάνει πορεία πρωταθλητισμού… μήπως κάνει πορεία υποβιβασμού με 5 ήττες σε 6 παιχνίδια; Πέμπτο : η ενημέρωση με τα ιατρικά των παικτών είναι ανεπαρκής. Βγαίνουν εκτός Βιερίνια , Αογκούστο και Μπίσεσβαρ και διαδίδεται ότι δεν έχουν ζημιά ενώ τελικά η απουσία τους κοντεύει μήνα. 

Έκτον : λέτε ότι θα προστατέψτε την τιμή και την υπόληψη της ομάδος και αντί να κάνετε αυθημερόν μήνυση στον Τσουκαλά για να περάσει αυτόφωρο και να δικαστεί ίσως και στη Θεσσαλονίκη πάτε μετά από μια εβδομάδα και κάνετε μια καταγγελία στον εισαγγελέα η οποία νομικά μπορεί να μην επιφέρει το παραμικρό αποτέλεσμα. Και σε άλλες περιπτώσεις αν δεν είχε εξωτερική βοήθεια (ΠΟΛΥΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ) ο ΠΑΟΚ θα ήταν ανυπεράσπιστος. 

Και τέλος θέλουμε να μας πείτε ποιος θα είναι ο κύριος υπεύθυνος για τον προγραμματισμό. Δε γίνεται στον ΠΑΟΚ να υπάρχουν παίκτες να έρχονται καινούργιοι και να παίζουν αυτοί που αγωνίζονταν το 17 και το 18. Κάποιος φταίει; Ποιος είναι αυτός; Θα κάνει κάποια συνέντευξη ο Λουτσέσκου για όλα και όλους; Στα τελευταία μην περιμένετε απαντήσεις. 

Δυστυχώς αυτές έρχονται για τα επουσιώδη που εν τέλει δεν ενδιαφέρουν και κανέναν. Γι όλα όμως σε όσα βασίζεται μια ομάδα να λειτουργήσει και προφανώς στον ΠΑΟΚ δεν πάνε καλά δεν θα ακούσουμε τίποτε. Σα να υφίσταται μια ομερτά μεταξύ αυτών που παίρνουν τις αποφάσεις και όλοι μένουμε στην αμάθεια ή ακόμη χειρότερα στην ημιμάθεια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.