ΠΑΟΚ: Τετραετή συμβόλαια χωρίς μπάι άουτ για Μιχαηλίδη και Τσιγγάρα

Κώστας Πετρωτός03 Νοεμβρίου 2021

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και η έναρξη επαφών με τον Στέφαν Σβαμπ που αποκάλυψε η «Μ» αποτέλεσαν την καλύτερη απόδειξη ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανοίξει το κεφάλαιο των ανανεώσεων, θέλοντας να το κλείσει σχετικά νωρίς για να μπει σε αυτό των μεταγραφών τόσο για τον Ιανουάριο, όσο και κυρίως για το επόμενο καλοκαίρι.

Πάνω σε αυτή την λογική, οι άνθρωποι του Δικεφάλου προχώρησαν εντατικά τις επαφές με δύο νεαρούς παίκτες. Ο λόγος για τον Γιάννη Μιχαηλίδη και τον Χάρη Τσιγγάρα που εντός των ημερών θα κληθούν να υπογράψουν νέα συμβόλαια. Και με τους δύο υπάρχει καταρχήν συμφωνία για τετραετή συμβόλαια χωρίς μπάι άουτ, όπως συνηθίζει να κάνει τελευταία ο ΠΑΟΚ για να έχει απόλυτα τον έλεγχο γύρω από ενδεχόμενες προτάσεις άλλων ομάδων για τους συγκεκριμένους παίκτες.

Η περίπτωση Τσιγγάρα ενδεχομένως είναι λίγο πιο προχωρημένη σε σχέση με αυτή του Μιχαηλίδη. Ο Χαλκδικιώτης μέσος, άλλωστε, έχει συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, σε αντίθεση με τον Γιαννιτσιώτη στόπερ που έχει συνεργασία ως το 2023. Σε ό,τι αφορά στον Μιχαηλίδη, εκκρεμεί ένα τελικό ραντεβού με τον ατζέντη του Πολ Κουτσολιάκο που θα ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.