Αναχωρεί για τις ΗΠΑ ο Σφιντέρσκι, το τετ α τετ με Λουτσέσκου

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2022

Εδώ και λίγες ημέρες ήταν γνωστή η πρόταση της Σάρλοτ από τις ΗΠΑ για τον Κάρολ Σφιντέρσκι, τόσο στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όσο και στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Όλα πλέον έχουν ρυθμιστεί, η πώληση είναι προ των πυλών και ο Πολωνός επιθετικός κλείνει έναν σημαντικό κύκλο παρουσίας τριών ετών στη Θεσσαλονίκη και στα ασπρόμαυρα.

Μάλιστα, ο Σφιντέρσκι αναχωρεί άμεσα για την Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από τη νεοφώτιστη ομάδα του MLS.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, αγκάλιασε τον Πολωνό επιθετικό, οι δυο τους χαμογελούσαν και προφανώς του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην νέα ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Κάτι ανάλογο, ένα θερμό τετ α τετ δηλαδή, είχαν οι δύο άνδρες και μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ, όταν ο Σφιντέρσκι πέτυχε δύο γκολ, αλλά μέτρησε μόνο το ένα. 

Από τότε, ο Λουτσέσκου, ήθελε να τον διατηρήσει “ζεστό” και για τον αγώνα Κυπέλλου, γνωρίζοντας πως πολύ δύσκολα θα τον κρατούσε στην ομάδα. Κάτι ανάλογο, είχε κάνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ και με τον Ροντρίγκο Σοάρες που έπαιξε βασικός στο ματς με τον Παναιτωλικό και ύστερα αποχαιρέτησε τον Δικέφαλο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.