Τεστ κορωνοϊού για τους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν μπουν στη Μεσημβρία!

Κώστας Πετρωτός02 Μαΐου 2020

Το σχέδιο των προπονήσεων σε γκρουπ μπαίνει σε εφαρμογή για τον ΠΑΟΚ, μετά τις ανακοινώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη ότι από την Τρίτη 5 Μαΐου επιτρέπεται η εκγύμναση σε ανοιχτό γήπεδο, σε γκρουπ 6 έως 8 ατόμων.

Οι τελικές αποφάσεις για τα ονόματα των παικτών αλλά και του υπόλοιπου-υποστηρικτικού-προσωπικού που θα συγκροτεί κάθε «κλειστό» γκρουπ θα ληφθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο από τον Αμπέλ Φερέιρα. Tην ίδια ώρα ωστόσο, έχει αρχίσει να οργανώνεται και η διαδικασία για το τεστ κορωνοϊού στο οποίο θα υποβληθούν άπαντες, έτσι ώστε να πάρουν το ιατρικό «ΟΚ» για να βγούνε από την Τρίτη στα γήπεδα της Νέας Μεσημβρίας.

Οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος ήδη έχουν αναλάβει να «τρέξουν» τις διαδικασίες για την διενέργεια του τεστ και προσπαθούν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες αυτό να γίνει με τον ασφαλέστερο τρόπο.

Στόχος είναι, αν αυτό είναι εφικτό, το τεστ να γίνει από κινητό συνεργείο που θα βρεθεί στην Μεσημβρία, έτσι ώστε να αποφευχθούν οι εξτρά μετακινήσεις των ποδοσφαιριστών. Κατά πάσα πιθανότητα, θα γίνει την Δευτέρα, έτσι ώστε την επόμενη μέρα να υπάρχουν τα πιο «φρέσκα» δεδομένα για την ετοιμότητα κάθε παίκτη να βγει στο γήπεδο και να αρχίσει δουλειά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.