ΠΑΟΚ: Τέσσερα ματς, δύο στόχοι και... 2.5 εκατομμύρια

Metrosport Team07 Μαΐου 2021

Η σεζόν έχει μπει στην τελική ευθεία της και ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να της βάλει θετικό πρόσημο μέσα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, τρία για τα πλέι οφ και ένα για το Κύπελλο.

Με την κατάκτηση του Κυπέλλου κυρίως και δευτερευόντως της δεύτερης θέσης του Πρωταθλήματος, θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από τη μέτρια, στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, πορεία του. Όχι μόνο αυτό όμως.

Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε τη θέση του στην Ευρώπη με τη νίκη επί της ΑΕΚ αλλά θέλει κάτι ακόμη μέσω του Πρωταθλήματος. Κατά βάση βέβαια τη δεύτερη θέση όμως σε κάθε περίπτωση θέλει να κλειδώσει την παρουσία του στην τριάδα αφού έτσι θα εξασφαλίσει το μπόνους του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Στο τέλος της σεζόν όμως το ιδανικό σενάριο για τον ΠΑΟΚ θα είναι να βάλει στην τροπαιοθήκη του ένα ακόμη Κύπελλο Ελλάδας που παράλληλα όμως, θα βάλει στα ταμεία του ένα ακόμη σημαντικό ποσό, αυτού του 1,5 εκ.ευρώ. Αν λοιπόν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να φέρεις εις πέρας τη διπλή αποστολή των τελευταίων τεσσάρων αγώνων του στη σεζόν, θα κερδίσει ακόμη 2,5 εκατομμύρια ευρώ, στο φινάλε μιας χρονιάς που σε οικονομικό επίπεδο... πήγε καλά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.