ΠΑΟΚ: Τέρμα τα γκάζια από Γκαρσία που απαιτεί αγωνιστική αφύπνιση

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ δίνει την Κυριακή (20/12) ένα κρίσιμο ματς από κάθε άποψη απέναντι στον Παναθηναϊκό και για να το κερδίσει θα πρέπει να παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από αυτό που έδειξε την περασμένη αγωνιστική απέναντι στον Άρη.

Ο Πάμπλο Γκαρσία περιμένει την αγωνιστική αφύπνιση από τους ποδοσφαιριστές του και σε αυτή την κατεύθυνση δούλεψε με τους συνεργάτες του. Η χθεσινή προπόνηση ήταν υψηλής έντασης και ο τεχνικός του Δικεφάλου απαιτητικός ζητούσε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι συνεπείς σε κάθε άσκηση γνωρίζοντας ότι ένα στραβοπάτημα την Κυριακή (20/12) θα αφήσει πίσω τον ΠΑΟΚ στη μάχη του τίτλου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ επέμεινε πολύ στην τακτική και κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι. Είναι ξεκάθαρο πως δεν μπορεί να υπολογίζει για την αυριανή αναμέτρηση στους Σοάρες, Βαρέλα αφού και πάλι δεν έκαναν προπόνηση με την ομάδα. Ο πρώτος συνέχισε το ατομικό και ο δεύτερος έκανε θεραπεία στη μέση. Και αν για το κέντρο της άμυνας η παρουσία των Ίνγκασον, Μιχαηλίδη και Κρέσπο δίνει μια ασφάλεια, δεν μπορεί κανείς στην παρούσα φάση να πει το ίδιο και για το δεξί άκρο της.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ καλείται να αποφασίσει αν θα δώσει την ευκαιρία στον Λύρατζη ή θα επιστρατεύσει τον Βιεϊρίνια σε αυτή τη θέση. Παράλληλα υπάρχει και αυτή του Κρέσπο που όμως επιθετικά δεν μπορεί να υποστηρίξει τον Ζίβκοβιτς σε εκείνη την πλευρά για αυτό και η λύση του Βιεϊρίνια φαντάζει ως πιο ορθολογική.

Ο Γκαρσία μέσα από τη σημερινή (19/12) τελευταία προπόνηση που θα γίνει στην Τούμπα καλείται να αποφασίσει και παράλληλα να ανακοινώσει την αποστολή στην οποία επιστρέφει ο Ελ Καντουρί. Η προπόνηση θα αρχίσει στις 11:00 και αμέσως μετά θα γίνει γνωστή και η αποστολή για το σημαντικό ματς με τους πράσινους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.