ΠΑΟΚ: Τέρμα στις «γκέλες» μετά από διακοπή

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2022

Αν όλα εξελιχθούν ομαλά ο Δικέφαλος την Τετάρτη το απόγευμα στις 17:15 θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στην Τούμπα. Ενα ματς που είναι στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής και δεν είχε διεξαχθεί λόγω των πολλών κρουσμάτων στην ομάδα του Αγρινίου. Αυτό το ματς θα είναι το τέταρτο που δίνει ο ΠΑΟΚ από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου μετά από διακοπή του Πρωταθλήματος.

Τις τρεις προηγούμενες φορές ο Δικέφαλος όχι απλά είχε στραβοπατήσει αλλά βίωσε πολύ οδυνηρά αποτελέσματα. Δυο ήττες από ΠΑΣ και Ατρόμητο και μια ισοπαλία που επίσης λογίζεται ως ήττα αφού αναφερόμαστε στο ματς με τον ΝΠΣ όπου το 4-1 του πρώτου μέρους έγινε 4-4! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στις 26 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ κερδίζει εκτός έδρας την Ριέκα με 2-0 και παίρνει την πρόκριση στους ομίλους του Conference.

Επρεπε λίγες μέρες μετά να παίξει την πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα αλλά αυτή δεν γίνεται αφού δεν είχε βρεθεί λύση στα τηλεοπτικά. Ετσι στις 12 Σεπτέμβρη ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ και χάνει στην Τούμπα με 1-0. Λίγες εβδομάδες αργότερα ο ΠΑΟΚ περνά εύκολα από το Ηράκλειο. Ηταν 3 Οκτωβρίου και ακολουθεί διακοπή λόγω των Εθνικών Ομάδων. Ο ΠΑΟΚ καλείται στις 17 Οκτωβρίου να παίξει με τον ΝΠΣ και βιώνει απίστευτο κάζο. Στο ημίχρονο κάνει πάρτι και προηγείται με 4-1 και στο δεύτερο δέχεται τρία γκολ και το ματς τελειώνει 4-4!

Η 3η φορά τελικά αποδείχθηκε και φαρμακερή. Εχοντας κερδίσει μέσα στην Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό με 3-1 στις 7 Νοεμβρίου ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στη διακοπή λόγω των αγώνων των Εθνικών Ομάδων με γεμάτη την καρδάρα. Τα καταστρέφει όλα όμως στις 21 Νοεμβρίου όταν χάνει από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 2-0. Ας ελπίσουμε πως έστω και με την τέταρτη προσπάθεια, το πάθημα θα έγινε μάθημα για τους ασπρόμαυρους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.