ΠΑΟΚ, τελικός και play - off στο καλύτερο φεγγάρι του

Metrosport Team09 Μαρτίου 2023

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με... χίλια από τη Λαμία και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, έπειτα από το 1-5 του χθεσινού αγώνα, όπου για πρώτη φορά την ιστορία του θεσμού ομάδα πετυχαίνει σε ημιτελικό εκτός έδρας πέντε γκολ, με τους «ασπρόμαυρους» να πηγαίνουν για 6η φορά στον τελικό τα επτά χρόνια, έχοντας κατακτήσει μάλιστα τους 4 από αυτούς.

Ο Δικέφαλος φαίνεται πως ανεβάζει... στροφές στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς όπου τόσο το πρωτάθλημα όσο και τα play off μπαίνουν στην τελική ευθεία, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αναφέρεται για τη φόρμα της ομάδας του σημειώνοντας χαρακτηριστικά, «Είναι μια ενδιαφέρουσα σεζόν που μαθαίνουμε πολλά, κάνουμε λάθη, κοιτάμε όμως να μην τα επαναλάβουμε. Οι παίκτες αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι πρέπει να κάνουν. Αποκτούμε ένταση στον τρόπο παιχνιδιού μας και έχουμε αυτοπεποίθηση στο πώς κρατάμε τη μπάλα και τη μοιράζουμε».

Όλα αυτά, ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός μετράει επιστροφές στο αγωνιστικό του πλάνο, με τον Νέλσον Ολιβέιρα να είναι έτοιμος να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς όπως και οι Μάριος Τσαούσης με τον Λευτέρη Λύρατζη που αναμένεται να μπουν στο πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου με φόντο την κορύφωση της χρονιάς, ενώ υπάρχει και ο Στέφανος Τζίμας που παίρνει όλο και περισσότερο χρόνο με ομαλό τρόπο.

Ο Δικέφαλος εκτός από το φορμάρισμα του προσθέτει και πολλούς παίκτες στην εξίσωση του γκολ, καθώς χθες σκόραραν Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Αουγκούστο, Τόμας, Σάστρε κάτι στο οποίο στοχεύει ο έμπειρος τεχνικός που μετά το παιχνίδι σημείωσε, «Δουλεύουμε γι’ αυτό. Έχουμε ένα πλάνο που θέλουμε να βάζουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στην αντίπαλη περιοχή. Κάποιες φορές το καταφέρνουμε κάποιες όχι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.