ΠΑΟΚ: Τελευταία προπόνηση πριν τον ευρωπαϊκό «τελικό»

Metrosport Team13 Μαρτίου 2024

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον ευρωπαϊκό... ''τελικό'' με αντίπαλο τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο γήπεδο της Τούμπας (14/3, 19:45, Metrosport.gr, Metropolis 95.5, Cosmote Sport 3) με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του έχουν την τελευταία τους προπόνηση σήμερα το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία πριν η αποστολή καταλύσει στο ξενοδοχείο ενόψει της αναμέτρησης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει μετρημένες λύσεις για την άμυνα , εκεί όπου μοναδικοί διαθέσιμοι στόπερ είναι οι Κεντζιόρα - Κουλιεράκης, ενώ δίλλημα υπάρχει για τη θέση ''9'' με τις επιλογές των Σαμάτα, Μπράντον και Τζίμα να είναι στο τραπέζι ενώ ερώτημα υπάρχει και για το δίδυμο στα χαφ με τον Μεϊτέ να μοιάζει ο πιο σίγουρος ενώ η κουβέντα γίνεται για τον παρτενέρ του.

Η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου θα γίνει το απόγευμα στις 17:30 και τα πρώτα 15 λεπτά θα είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε, ενώ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα προπονηθεί στην Τούμπα στις 19:00 και στις 18:30 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου της κροατικής ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.