ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Γκαρσία για ΑΕΚ - Ποιος θα παίξει αντί του Καντουρί

Metrosport Team29 Απριλίου 2021

Το τελευταίο και πιο αποφασιστικό βήμα για να πάει στον τελικό του Κυπέλλου στις 22 Μαΐου και να διεκδικήσει το τρόπαιο σε μετωπική με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ είναι έτοιμοι να κάνουν το απόγευμα (29/4, 19:00) ο Πάμπλο Γκαρσία και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Οι... 11+1 Ινδιάνοι του Δικεφάλου έχουν προετοιμαστεί για κάθε λεπτομέρεια του αγώνα με την ΑΕΚ και θέλουν να «σφραγίσουν» το εισιτήριο που είχαν «κλείσει» από το πρώτο ματς με το καταπληκτικό γκολ φάουλ του Μουργκ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός και οι συνεργάτες του γνωρίζουν πολύ καλά τους κινδύνους που κρύβει το αποψινό ματς και δεν θέλουν με τίποτα να υπάρχει κλίμα χαλάρωσης λόγω του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα και των νέων απουσιών (Λιβάι Γκαρσία και Ολιβέιρα) που προέκυψαν στην Ενωση.

Ο 43χρονος τεχνικός γνωρίζει ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα είναι ο κακός εαυτός του καια έχει ρίξει όλο το βάρος στο να διασφαλίσει ότι δεν θα εμφανιστεί απόψε στην Τούμπα κι αντίθετα η ομάδα του θα βγάλει το καλό πρόσωπό της.

Πλάνο με Ουάρντα και Βιεϊρίνια αριστερό στόπερ

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό πλάνο του Γκαρσία, ο προπονητής του ΠΑΟΚ γνώριζε ευθύς εξαρχής ότι δεν μπορούσε να υπολογίζει σε Κρέσπο και Καγκάβα (όπως και στον Περέιρα) και είχε να προβληματιστεί μόνο για το πρόβλημα που του προέκυψε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τον τραυματισμό του Ελ Καντουρί. Με βάση και τις τελευταίες δοκιμές, φαίνεται ότι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Μαροκινού είναι ο Αμρ Ουάρντα, καθώς έχει τα στοιχεία του οργανωτή που θέλει ο Γκαρσία. Αν καταλήξει σ' αυτή την επιλογή, τότε τόσο ο Τζόλης, όσο και ο Μουργκ αρχικά θα μείνουν στον πάγκο και από την άλλη πλευρά θα κινείται ο Αντριγια και στην κορυφή της επίθεσης ο Σφιντέρσκι. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Σβαμπ και Αουγκούστο, στα δύο άκρα οι Ροντρίγκο και Μπάμπα και η τριάδα της άμυνας μπροστά από τον Πασχαλάκη θα είναι οι Ινγκασον, Βαρέλα και Βιεϊρίνια, με τον κάπτεν να έχει ρόλο αριστερού στόπερ. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sports 1.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.