ΠΑΟΚ: Τα μπράβο του Λουτσέσκου και η 11άδα που δουλεύει

Metrosport Team01 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Η σκληρή δουλειά στο Άπελντοορν συνεχίζεται για τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, που βρίσκονται στο γήπεδο για την καθιερωμένη απογευματινή προπόνηση.




Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του γυμναστή Ανέστη Ασλανίδη. 

Μάλιστα, ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων» είχε συνομιλία στα Πορτογαλικά με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Ζοσέ Μορέιρα που μόλις έφτασε.

Στην Ολλανδία αφίχθη και ο Γιάννης Ράλλης επικεφαλής του ιατρικού τιμ. Εδώ είναι μόνιμα ο συνεργάτης του Θεοχάρης Κυριακίδης.


Θυμίζουμε, ότι αύριο (2/7) ο Δικέφαλος δίνει το δεύτερο φιλικό του τεστ προετοιμασίας στην Ολλανδία, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Γκρόνινγκεν. Είχε προηγηθεί η ευρεία νίκη επί της Γκόου Αχέντ Ιγκλς με σκορ 4-0. 

Ένα νέο πρόσωπο θα συμπεριληφθεί από σήμερα (1/7) στην αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Ο λόγος για τον Γιασμίν Κούρτιτς, ο οποίος είχε λάβει έξτρα άδεια λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Σλοβενίας στο Nations League. 

Ο 31χρονος διεθνής μέσος λογικά δεν θα προλάβει να δώσει το παρών στην απογευματινή προπόνηση του Δικεφάλου. 

 Η πτήση ήταν προγραμματισμένη να προσγειωθεί κατά τις 18:00 (ώρα Ελλάδας) αλλά έχει καθυστέρηση. Οπότε δύσκολα να προλάβει να έρθει στο προπονητικό. Το πιθανότερο να έρθει απευθείας στο ξενοδοχείο.

Ασκήσεις με μπάλα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου σε ρόλο παρατηρητή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε μία 11άδα που πιθανότατα θα δοκιμάσει στο αυριανό φιλικό. Την αποτελούσαν οι: Ζίβκοβιτς - Τζήμας, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης - Σβαμπ, Αουγκούστο - Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Κουαλιάτα - Ολιβέιρα.

Ο Τζήμας θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Λουτσέσκου του έδινε οδηγίες «όταν φεύγεις μπροστά μην κινείσαι κάθετα, πήγαινε προς την μπάλα». 

Με διαφορα μέλη του τιμ αντιπάλους, ο Λουτσέσκου τους εξασκεί στην πίεση και την γρήγορη μετάβαση από άμυνα σε επίθεση μόλις κερδίσουν κατοχή. Έδειχνε πολύ ικανοποιημένος μοιράζοντας μπράβο.

Στην ίδια άσκηση, η άλλη 11άδα που δούλεψε ο Λουτσέσκου αποτελούσαν οι: Ταλιχμανίδης - Σάστρε, Παναγιώτου, Μιχάι, Ράφα Σοάρες - Τσιγγάρας, Ντάντας - Αντρέ Ρικάρντο, Φιλίπε Σοάρες, Κωνσταντέλιας - Τσόλακ.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου κάποια στιγμή φώναξε στους παίκτες του αν είναι κουρασμένοι ή δεν καταλαβαίνουν από αυτά που λέει ο ίδιος. 

Οι ενδεκάδες είναι οι πρωινές και αυτό ενισχύει την πιθανότητα να είναι κι αυτές αύριο στο φιλικό με την Γκρόνιγκεν. Με τη διαφορά ότι στην απογευματινή είναι ο Αντρέ Ρικάρντο αντί του Λάμπρου που ήταν το πρωί. Π Λάμπρου είχε ένα σφίξιμο και αποχώρησε από το πρόγραμμα γι' αυτό δεν δοκιμάστηκε καθόλου

Ο Λουτσέσκου με το που τελείωσε το πρόγραμμα έστειλε τον Ράφα για ιδιαίτερα...Μάλιστα, ο Ρουμάνος είχε τετ α τετ με Ολιβέιρα, Σβαμπ και Κουαλιάτα.


Ο Ζοσέ Μπότο είχε συνομιλία με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.