ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα και τα ερωτηματικά ενόψει ΟΦΗ!

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2021

Mετά την χθεσινή (30/9) ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα για την φάση ομίλων του Conference League, ο Δικέφαλος στρέφει την προσοχή του για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ (3/10 18:15) στο «Γεντί Κουλέ.»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μπορεί να υπολογίζει κανονικά τον Ντούγκλας Αουγκούστο, ο οποίος αποχώρησε με χτύπημα από την χθεσινή αναμέτρηση αλλά και στους Ροντρίγκο Σούαρες και Σίντζι Καγκάβα.

Οι δύο τελευταία δεν μπορούν να αγωνιστούν στις υποχρεώσεις του νεοσύστατου θεσμού, καθώς δεν βρίσκονται στην λίστα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, δεν ήταν στην αποστολή με ΑΕΚ και Παναιτωλικό αλλά στη προσεχή αναμέτρηση στη Κρήτη θα είναι παρών για να δώσει ανάσες στον επιβαρυμένο με διαδοχικά παιχνίδια Σίντκλεϊ. Ενώ, ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός έχει να αγωνιστεί από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου έπαιξε για 61 λεπτά.

Ερωτηματικό, παραμένουν οι Φερνάντο Βαρέλα και Τόμας Μουργκ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να τους περιμένει μέχρι και την αυριανή τελευταία προπόνηση πριν μπουν στο αεροπλάνο για να ταξιδέψουν στην Κρήτη. Ενώ, εκτός πλάνων είναι οι Χοσέ Άνχελ Κρέσπο,  Ίνγκι Ίνγκασον, Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί για τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σήμερα, όσοι αγωνίστικαν χθες με τη σλοβάκικη ομάδα, θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας, με τον «Λούτσε» να έχει ουσιαστικά μια προπόνηση για να προετοιμάσει τα πλάνα του ενόψει ΟΦΗ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.