ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Σβαμπ, η αυτόματη ανανέωση και η επιθυμία του παίκτη

Κώστας Πετρωτός27 Ιανουαρίου 2022

Θέμα προέκυψε στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες με το ενδιαφέρον της αυστριακής ΛΑΣΚ για τον Στέφαν Σβαμπ. Η συγκεκριμένη ομάδα ενδιαφέρεται για τον Αυστριακό μέσο και η κοινή συνισταμένη είναι ο αδελφός του, Ρόλαντ, ο οποίος είναι προπονητής στη γυναικεία ομάδα της ΛΑΣΚ και ατζέντης του Στέφαν.

Ο Κώστας Πετρωτός αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95,5 πως ο Στέφαν Σβαμπ θέλει να μείνει μέχρι το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη, ενώ υπήρχε και η αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου για ένα ακόμη χρόνο όταν συμπληρωθούν το 65% των συμμετοχών. Ο ΠΑΟΚ με τα τωρινά δεδομένα, αν φτάσει μέχρι τον τελικό Κυπέλλου, θα δώσει συνολικά 53 παιχνίδια. Ο Σβαμπ έχει παίξει σε 29 από τα 31 παιχνίδια του ΠΑΟΚ (έλειψε μόνο κόντρα στη Λίνκολν στο Γιβραλτάρ και στο ματς με τον Βόλο λόγω τιμωρίας) και χρειάζεται 5-6 συμμετοχές ακόμη για να γίνει η αυτόματη ανανέωση.

Ενώ υπήρχε η διάθεση για να συζητήσουν οι δύο πλευρές άμεσα για ανανέωση και μάλιστα για περισσότερα χρόνια, με την έλευση του Ζοσέ Μπότο πάγωσε λίγο το θέμα. Αυτό συνέβη γιατί ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θέλει να το ξαναδεί την υπόθεση του Σβαμπ επειδή θέλει να δημιουργήσει μια νεανική ομάδα.

Οπότε ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα δώσει το χρόνο που υπολείπεται στον Αυστριακό για να μπορέσει να πιάσει την αυτόματη ανανέωση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.