ΠΑΟΚ: Συσπείρωση με ηγέτες Ιβάν και Γκαρσία!

Γιώργος Καστάνης09 Απριλίου 2021

Στο ταξίδι της επιστροφής από την Αθήνα, ο Αμρ Ουάρντα είχε κέφια και φρόντισε να αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή, κάνοντας τους συμπαίκτες του να γελάσουν με την ψυχή τους. Τα σκηνικό με τον Αιγύπτιο αποτελεί το πιο τρανταχτό παράδειγμα του πόσο διαφορετικό ήταν το κλίμα στην ομάδα σε σύγκριση με προηγούμενα ταξίδια που επικρατούσε σιωπή, αφού τα αποτελέσματα τελευταία δεν ήταν καλά. Η αλλαγή ψυχολογίας είχε φανεί απ΄ το φινάλε του ματς και το πώς οι παίκτες «γιόρτασαν» για λίγα λεπτά την νίκη που τους φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό, βάζοντας μουσική στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. 

Εντός ομάδας γνωρίζουν ότι η νίκη δεν συνοδεύτηκε από καλό παιχνίδι, αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να ανεβάσουν στροφές αν θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέρμα στον θεσμό και να σφραγίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ωστόσο, χάρηκαν και ανέβασαν τον δείκτη αυτοπεποίθησης από το γεγονός ότι η ομάδα πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε σε ένα σημαντικό παιχνίδι. 

Αυτό που συνέβη, δίνει την ευκαιρία της συσπείρωσης, το να γίνει ο ΠΑΟΚ μία γροθιά και στην Τούμπα πλέον δεν θέλουν να την χάσουν. Θέλουν να ενισχύσουν το ομαδικό πνεύμα και έτσι να χτίσουν ένα σερί νικών που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ για το χάπι εντ στην σεζόν. Σε όλη αυτή την διαδικασία υπάρχουν δύο πρόσωπα μπροστάρηδες. 

Ο ένας είναι ο Πάμπλο Γκαρσία και ο δεύτερος ο Ιβάν Σαββίδης. Τα λόγια πώρωσης στον Πασχαλάκη και τα χαστούκια στο στήθος του, μετά την λήξη, η ομιλία εντός του ανθρώπινου κύκλου όπως διαβάζετε παρακάτω ήταν ενέργειες που δείχνουν πώς ο Ουρουγουανός τεχνικός επιχειρεί να έρθει πιο κοντά στους παίκτες. Και έχει σ' αυτό συμπαραστάτη τον Ιβάν Σαββίδη που παρενέβη με καταλυτικό τρόπο παραμονές του αγώνα με την ομιλία του μέσω skype. 

Αυτή την κίνηση την εκθείασαν πολλοί παίκτες. Ο Ουάρντα και ο Ινγκασον και στις δηλώσεις τους. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση όλων. Και μετά το ματς, μέσω στενών συνεργατών του ζήτησε να μεταφερθούν τα μπράβο σε όλους τους παίκτες για την προσπάθεια και το σημαντικό διπλό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.