ΠΑΟΚ: Σύνθημα Πάμπλο Γκαρσία για νίκη... 2ης θέσης

Κώστας Πετρωτός06 Μαρτίου 2021

Η προετοιμασία για ένα τέτοιο παιχνίδι όπως αυτό το με τον Άρη είναι και στην ψυχολογία της ομάδας και όχι μόνο στο γήπεδο. Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε χθες στους παίκτες του (κάτι που πιθανόν θα κάνει και σήμερα και σίγουρα στο ξενοδοχείο) και τους επισήμανε την ιδιαιτερότητα της αναμέτρησης.

«Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, από τα πλέον σημαντικά της χρονιάς γιατί η νίκη είναι απαραίτητη για να βρεθούμε στην δεύτερη θέση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός τεχνικός. Για τον 43χρονο κόουτς του ΠΑΟΚ έχει μεγάλη βαρύτητα ο ΠΑΟΚ να πιάσει την δεύτερη θέση από την κανονική διάρκεια και να την διατηρήσει σταθερά στην διάρκεια των πλέι οφ αυξάνοντας μάλιστα την βαθμολογική διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες.

Ο στόχος δεν είναι απλά ο ΠΑΟΚ να κερδίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά να δείξει την ποιότητά του και να στείλει και μήνυμα ότι του χρόνου θα μπει δυνατά από την αρχή για να διεκδικήσει την πρωτιά.

Το ίδιο πεισμωμένοι φαίνονται να είναι και οι παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά ότι χρωστάνε ένα μεγάλο παιχνίδι στον κόσμο. Το αν τα λόγια συνοδευτούν από πράξεις θα φανεί αύριο το απόγευμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.