ΠΑΟΚ: Συνολικά 37 ασπρόμαυροι μέτρησαν παρουσία στο Πρωτάθλημα

Metrosport Team18 Μαΐου 2021

Η εξέλιξη του χθεσινού αγώνα δεν έδωσε την ευκαιρία στον Πάμπλο Γκαρσία να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Κυριάκο Γιαξή που ήταν στην αποστολή και ήταν ο μοναδικός παίκτης στην 20άδα του ΠΑΟΚ που δεν είχε λεπτό στο φετινό Πρωτάθλημα. 

Ετσι η αυλαία του Πρωταθλήματος έκλεισε με τον ΠΑΟΚ να μετρά 37 διαφορετικές παρουσίες ποδοσφαιριστών του στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Εντυπωσιακός αν μη τι άλλος αριθμός αλλά εδώ πρέπει να επισημάνουμε πως υπάρχουν πολλοί που δεν είναι πλέον στην ομάδα όπως οι Ζαμπά, Ακπομ, Πέλκας, Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ, Τσόλακ, Μάτος, Εσίτι, Ουαγκέ. 

Χωρίς συμμετοχή έμεινε ο Μπράντονιτς που μιλώντας στην κάμερα της Nova πριν τον αγώνα σημείωσε: «Πρώτα απ’ όλα το να είμαι εδώ σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ είναι σημαντικό για μένα. Δουλεύω πολύ σκληρά και θέλω να παίξω σε μία γεμάτη Τούμπα, περιμένουμε τον κόσμο να γυρίσει και θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα το πετύχω αυτό Ο Αντρίγια και ο Ζίβκο με έχουν σαν μικρό αδελφό τους. Είμαι χαρούμενος που τους έχω, είναι η πρώτη μου φορά που βγήκα μακριά από τη χώρα μου και τους ευγνωμονώ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.