ΠΑΟΚ: Συνεχίζουν στα «ασπρόμαυρα» Μπούτος, Σωτηρίου

Metrosport Team07 Ιουλίου 2022

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φοράνε και την επόμενη σεζόν ο Αλέξανδρος Μπούτος και ο Σωτήρης Σωτηρίου.

Ο πρώτος θα αγωνιστεί για πέμπτη χρονιά στην ομάδα βόλεϊ του Δικεφάλου ενώ ο δεύτερος για έκτη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Αλέξανδρο Μπούτο, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Ο Έλληνας διαγώνιος, γεννημένος το 1998 και με ύψος 203cm, συνεχίζει για πέμπτη συνεχή σεζόν στα «ασπρόμαυρα».

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας, με τον αθλητή, Σωτήρη Σωτηρίου, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.Ο Έλληνας διεθνής ακραίος, γεννημένος το 1986 με ύψος 198cm, θα πραγματοποιήσει την έκτη χρονιά του με την φανέλα του ΠΑΟΚ και τέταρτη συνεχή, έχοντας πλέον στην «συλλογή» του το δεύτερο Κύπελλο με την φανέλα του Δικεφάλου, και πέμπτο συνολικά στην καριέρα του».

Μπούτος: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

Ο Αλέξανδρος Μπούτος, δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, και τον προπονητικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Από πλευράς μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την εκπλήρωση των στόχων. Να ευχηθώ να έχουμε μία σεζόν γεμάτη επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς».

Σωτηρίου: «Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη»

Από την πλευρά του, ο Σωτήρης Σωτηρίου δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου για άλλη μία χρονιά. Εγώ από την μεριά μου θα κάνω τα πάντα, ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της, για να κάνουμε χαρούμενους τους φίλους του ΠΑΟΚ. Εύχομαι να είναι δίπλα μας, και να μας βοηθήσουν, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.