ΠΑΟΚ: Δύσκολο του Κουλιεράκη στο ματς με τον Αστέρα

Metrosport Team11 Φεβρουαρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης που θα δώσει την Δευτέρα (13/2) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πλην των γνωστών απουσιών είδε και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη ακόμα μια μέρα να βρίσκεται εκτός του κανονικού προγράμματος.

Ο Χανιώτης αμυντικός ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και πλέον μετρά ελάχιστες πιθανότητες συμμετοχής στην αναμέτρηση κόντρα στους Αρκάδες. Στον αντίποδα ο Βραζιλιάνος Τάισον συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Το training report της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Η αντίστροφη μέτρηση για τη μάχη στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα φτάνει στο τέλος της και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες της αναμέτρησης. Το πρόγραμμα του Σαββάτου (11.02) ήταν αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στο τακτικό κομμάτι. 

Οι παίκτες μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής δούλεψαν στους επιθετικούς αυτοματισμούς, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έκαναν πρακτική εφαρμογή μέσα από οικογενειακό διπλό.

Οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης , Ομάρ Ελ Καντουρί , Τόμας Μουργκ και Νίκολας Κουαλιάτα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Λευτέρης Λύρατζης συνέχισαν το ειδικό πρόγραμμα, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία.

Την Κυριακή (12.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Τρίπολη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.