ΠΑΟΚ: Σχήμα χωρίς Τζόλη και Αντρίγια σκέφτεται ο Γκαρσία κόντρα στον Αστέρα

Metrosport Team27 Φεβρουαρίου 2021

Ενα από τα πλέον δύσκολα παιχνίδια του δίνει το απόγευμα (19:30, Metropolis 95.5, Novasports 2) στο παραδοσιακά δύσκολο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο ΠΑΟΚ. Στόχος του Πάμπλο Γκαρσία και των παικτών του είναι να πάρουν το τρίποντο για να παραμείνουν στη δεύτερη θέση και ενδεχομένως να αυξήσουν και την διαφορά από τις ομάδες που τους ακολουθούν. Ωστόσο, ο βαθμός επικινδυνότητας γίνεται ακόμη μεγαλύτερος από το γεγονός ότι ο Δικέφαλος ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας με αρκετές απουσίες. Δεν είναι μόνο οι τιμωρημένοι Ινγκασον και Σβαμπ και ο ανέτοιμος Κρέσπο που επηρεάζουν το πλάνο του Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και το γεγονός ότι τόσο ο Χρήστος Τζόλης, όσο και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν είναι 100% έτοιμοι για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει μπει σε σοβαρό προβληματισμό που μπορεί να καταλήξει στην απόφαση να παρατάξει μία ενδεκάδα χωρίς κανένα από τους δύο ακραίους επιθετικούς που αποτελούν το βαρύ πυροβολικό του ΠΑΟΚ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών δοκίμασε μία τριάδα με τον Λάμπρου στην θέση του αριστερού εξτρέμ και τον Μουργκ ή τον Ουάρντα (έχοντας τον Καγκάβα σε ρόλο επιτελικού) στα δεξιά.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν σήμερα, αλλά το σενάριο να μην αγωνιστεί ούτε ο 19χρονος Ελληνας, ούτε ο 24χρονος Σέρβος μόνο απίθανο δεν είναι. Ας μην ξεχνάμε ότι ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια με τον Αρη και τον Παναθηναϊκό και σε κάθε περίπτωση ο κόουτς του ΠΑΟΚ τους θέλει ετοιμοπόλεμους. Κατά συνέπεια, δεν αποκλείεται να επικρατήσει η σκέψη ότι θα χρησιμοποιηθούν μόνο αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη από την εξέλιξη του αγώνα.

Στις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Μπροστά από τον Ζίβκοβιτς, στην άμυνα θα αγωνιστούν οι ΒΙεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Βαρέλα και Ροντρίγκο, στο κέντρο το δίδυμο των χαφ θα αποτελέσουν ο Τσιγγάρας και ο Ελ Καντουρί και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Κρμέντσικ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή είναι και ο Κωνσταντέλιας

Αυτοί έμειναν στην Θεσσαλονίκη

Εκτός των τριών που δεν μπορούσαν να αγωνιστούν (Κρέσπο, Ινγκασον και Σβαμπ), ο Πάμπλο Γκαρσία δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον επίσης τραυματία και εδώ και αρκετές μέρες εκτός ομάδας Αουγκούστο, τους νεαρούς Βρακά, Κούτσια, Μπράντονιτς, τον Ζαμπά, τον τρίτο τερματοφύλακα Ταλιχμανίδη, τον Τσόλακ που δεν υπολογίζεται και φυσικά τον Μιχάι που συνεχίζει την μακροχρόνια αποθεραπεία του.

Το μπαταρισμένο πόδι του Τζόλη και το χτυπημένο δάχτυλο του Αντρίγια

Για να αντιληφθεί κανείς την κατάσταση των Χρήστου Τζόλη και Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο 19χρονος επιθετικός και χθες έκανε προπόνηση µε μπαταρισμένο τον αστράγαλό του, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Από την άλλη πλευρά, ο Αντρίγια έχει χτυπήσει στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του από πάτημα συμπαίκτη του στην διάρκεια μιας μονομαχίας. ∆εν ήταν απολύτως καλά χθες στην προπόνηση, και προφανώς αυτό βάζει σε σκέψη τον Πάμπλο Γκαρσία σχετικά µε το κατά πόσο θα πρέπει να τον βάλει από την αρχή στον αγώνα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.