ΠΑΟΚ: Ένας μέσα, τρεις έξω ενόψει Ιωνικού

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2021

Μετά την ισοπαλία με την Λάρισα για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στο προσεχή παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό (5.12.17:15) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League 1.

O Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Χοσέ Ανχέλ Κρέσπο να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, όχι όμως τον Ροντρίγκο, ο οποίος ταλαιπωρείται με ίωση. 

Ατομικό πρόγραμμα παρακολούθησαν οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Αλέξαντρου Μιτρίτσα, καθώς ταλαιπωρούνται και αυτοί με τραυματισμό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η προπόνηση της Παρασκευής (03.12) είχε να κάνει με την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα μεταξύ των παικτών.

Ο Χοσέ Κρέσπο προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, αντίθετα με τους Αλεξάντρου Μιτρίτσα κι Αντελίνο Βιεϊρίνια που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Μόνος του δούλεψε κι ο Ροντρίγκο Σοάρες , λόγω ίωσης, ενώ το πρόγραμμά του συνέχισε κι ο Νέλσον Ολιβέιρα .

Το Σάββατο (04.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.