ΠΑΟΚ: Δίλημμα Τόμας ή Τζίμας ενόψει Λαμίας στο Κύπελλο

Metrosport Team27 Φεβρουαρίου 2023

Η γκέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα τον ανάγκασε να χάσει την ευκαιρία να προσεγγίσει την κορυφή και έφερε εκτός από τα λογικά παράπονα για την διαιτησία και προβληματισμό στο... στρατόπεδο των «ασπρόμαυρων». Ωστόσο τώρα η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να βγάλει άμεσα αντίδραση κάτι που θα φανεί στην επερχόμενη αναμέτρηση του «δικεφάλου», που ακολουθεί την Τετάρτη 1 Μαρτίου κόντρα στην Λαμία για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει τουλάχιστον ένα θετικό να υπολογίζει, αφού ο Ντομινίκ Κοτάρσκι επιστρέφει κανονικά κάτω από τα γκολποστ. Από την άλλη η θέση του επιθετικού παραμένει ένα μυστήριο αφού ο Νέλσον Ολιβέιρα λογικά επιστρέφει, ωστόσο ίσως υπάρχουν σκέψεις προφύλαξης εν όψει play-off. Στο παιχνίδι των Ιωαννίνων ο Τζίμας έδειξε ότι τελικά δεν είναι μακριά από το να μπει στα πλάνα του Λουτσέσκου και να πάρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες. Στα 10 λεπτά που αγωνίστηκε είχε φάση για γκολ με τη δύσκολη κεφαλιά που εξουδετέρωσε ο Τσιντώτας και τρεις σωστές πάσες, μία από τις οποίες θα μπορούσε να μετατραπεί σε ασίστ, αφού οδήγησε στο σουτ του Μπίσεσβαρ που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Τόμας από την άλλη πλευρά δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να «γεμίσει τα παπούτσια» του Νέλσον Ολιβέιρα. Σε 85 λεπτά είχε τρεις τελικές, 1/2 γεμίσματα, τρεις σωστές και επτά λανθασμένες πάσες ενώ ακόμη στη στατιστική του καταγράφηκαν δύο κλεψίματα και πέντε κερδισμένα φάουλ. Έτσι το δίλημμα για τον Λουτσέσκου είναι αν θα χρησιμοποιήσει τον Μπράντον Τόμας εκ νέου ή θα επιλέξει να ρισκάρει βάζοντας στο αρχικό σχήμα τον Στέφανο Τζίμα μετά την θετική του παρουσία, στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε στους Ζωσιμάδες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.