ΠΑΟΚ: Στοίχημα η ετοιμότητα στο κρίσιμο παιχνίδι

Γιώργος Καστάνης16 Αυγούστου 2020

  • Ναι υπάρχουν πολλές αντικειμενικές δυσκολίες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι με την Μπεσίκτας, εξαιτίας των συνθηκών που είναι διαμορφωμένες. Αυτό όμως δεν ισχύει μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά και για την αντίπαλό του. Ασφαλώς και δεν περιμένουμε να δούμε θαύματα, σε αγωνιστικό επίπεδο, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.
  • Το ζητούμενο και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Φερέιρα, είναι να παρουσιάσει, ως επί το πλείστον έτοιμη την ομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Γιατί το αμέσως επόμενο, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα γίνει είτε στις 12 είτε στις 13 Σεπτεμβρίου για το ελληνικό Πρωτάθλημα.
  • Για αυτό τον λόγο ο Φερέιρα με τους στενούς του συνεργάτες, έδωσαν βαρύτητα σε δύο τομείς. Πρώτον, στην τακτική και δεύτερον στην φυσική κατάσταση των παικτών. Είναι πολύ σημαντικό, να μπορέσουν οι παίκτες να έχουν αντοχές, περισσότερες από τους αντιπάλους τους, στο κρίσιμο ματς της 25ης Αυγούστου. Με σωστή τακτική και φυσικές αντοχές, η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει την μεγάλη πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.