ΠΑΟΚ: Στόχος να κλείσουν τρεις παίκτες ως το Σαββατοκύριακο

Metrosport Team19 Αυγούστου 2021

Με δεδομένη την πολύ μεγάλη καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί για την ουσιαστική και ποιοτική ενίσχυση της ομάδας, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, κάνουν από εδώ και στο εξής την προσπάθεια για να κλείσουν τρείς παίκτες, έως το τέλος της εβδομάδας, έως και την Κυριακή.

Οι θέσεις στις οποίες θέλει ενίσχυση η ομάδα, προσδιορίζονται στο αριστερό άκρο της άμυνας, στο αριστερό άκρο της επίθεσης και στην κορυφή της επίθεσης. Εκεί όπου λίγο πολύ τα ονόματα, είναι γνωστά αν και προέκυψαν και νέα, καθώς έγινε ξεκαθάρισμα από τις λίστες παικτών.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας, οι Μπάμπα και Μπορίλ «παίζουν» δυνατά και ένας εκ των δύο θα έρθει. Χθες έγινε γνωστό, πως ο ΠΑΟΚ θα μπει σε διαδικασία συζήτησης με την διοίκηση της Σλάβια Πράγας για την αγορά των δικαιωμάτων του Μπορίλ. Ο Τσέχος δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος, όπως είχε υποσχεθεί και για να τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ, πρέπει να δώσει χρήματα στην Σλάβια. Το ποσό που ζητούν οι Τσέχοι δεν ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Για τον Μπάμπα η προοπτική, είναι να έρθει δανεικός με οψίον αγοράς από την Τσέλσι.

Ακπομ και Σπόραρ

Οσο για την επίθεση, ο Τσούμπα Ακπομ αποτελεί μία από τις επιλογές καθώς είναι θετικός και ο Λουτσέσκου. Στην Μίντλεσμπρο, παρότι έχει συμβόλαιο έως το 2023, δεν τον υπολογίζουν. Και εξ΄ ανάγκης τον συμπεριέλαβε ο προπονητής της αγγλικής ομάδας στην αποστολή του χθεσινού αγώνα. Ο Τσούμπα είναι προς παραχώρηση.

Ακόμη στο κάδρο του ΠΑΟΚ είναι ο Σλοβένος επιθετικός Αντράζ Σπόραρ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που όμως αποτελεί στόχο και της Μίντλεσμπρο που θέλει να διώξει (είτε με δανεισμό, είτε με πώληση) τον Ακπομ.

Μικρές πιθανότητες για τον Μούσα

Εχουν περιοριστεί αισθητά οι προοπτικές να ασχοληθεί ο ΠΑΟΚ με την περίπτωση του 23χρονου Τσέχου επιθετικού, Μούσα της Σλάβια Πράγας, καθώς παρά το γεγονός ότι έχει προταθεί, δεν κάνει πολλά «κλικ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.