ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία για τη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ

Metrosport Team12 Απριλίου 2022

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Μαρσέιγ, οποίος θα διεξαχθεί στην Τούμπα την Πέμπτη (14/4, 22:00), με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει μπροστά της μια ιστορική ευκαιρία να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στη σημερινή προπόνηση οι «ασπρόμαυροι» επικεντρώθηκαν στο τακτικό κομμάτι, ενώ ασχολήθηκαν με την ανάπτυξη, την κυκλοφορία και την επιθετική τακτική σε δύο γκρουπ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός υπολογίζει σε όλους του παίκτες, εκτός του τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη. Ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση αύριο (13/4) στη Νέα Μεσημβρία και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου, με τον Λουτσέσκου να έχει στο πλευρό του τον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Με το Μαροκινό να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου». Η Μαρσέιγ από πλευράς της θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της επί γαλλικού εδάφους και στη συνέχει θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, με τον βοηθό του Χόρχε Σαμπάολι και τον αρχηγό της ομάδας, Στιβ Μανταντά, να εκπροσωπούν τη γαλλική ομάδα στη συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.