ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία για Ιωνικό, δήλωσε «παρών» και ο Χαντς

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2022

Μετράει... αντίστροφα για την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση του ο ΠΑΟΚ, αυτήν κόντρα στον Ιωνικό αύριο (29/10) Σάββατο στις 19:15. Τα ευχάριστα νέα όμως ήρθαν από την σημερινή (28/10) προπόνηση της ομάδας στην οποία συμμετείχε χωρίς πρόβλημα ο Τζέιλιν Χάντς, ξεπερνώντας έτσι τον τραυματισμό του και θέτοντας εαυτό στην διάθεση του Άρη Λυκογιάννη για το παιχνίδι αύριο στο PAOK Sports Arena.

Μεταξύ άλλων στην σημερινή προπόνηση αναλύθηκε ο αντίπαλος ενώ ο προπονητής της ομάδας, κ. Λυκογιάννης ανέφερε στις δηλώσεις του: «Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί, διατηρώντας το αήττητο εντός έδρας για να πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο επόμενο δύσκολο 15νθήμερο.», ενώ κλείνοντας τόνισε πως περιμένει από την ομάδα του να ελέγξει τον ρυθμό και τους έμπειρους παίκτες του Ιωνικού ώστε ο ΠΑΟΚ να φτάσει στην νίκη.

Η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ στο training report αναφέρει αναλυτικά: Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τον αγώνα με τον Ιωνικό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 στις 19:15, για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Ο Jaylen Hands συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας και είναι στη διάθεση του κόουτς Λυκογιάννη για το αυριανό παιχνίδι. Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco κ.Λυκογιάννης αναφερόμενος στον αγώνα με τον Ιωνικό τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας προκειμένου να διατηρήσουμε το αήττητο της έδρας μας στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί που έχουμε ξεκινήσει, για να πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα που μας περιμένει, με συνεχόμενα ταξίδια και δύσκολα παιχνίδια τις επόμενες 15 ημέρες. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, αμυντικά να διατηρήσουμε τον πολύ υψηλό ρυθμό που είχαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια, να βάλουμε χέρια στην μπάλα και να μπορέσουμε να ελέγξουμε τα δυνατά στοιχεία του Ιωνικού. Κυρίως κάποιους έμπειρους παίκτες που έχει οι οποίοι γνωρίζουν πώς να κοντρολάρουν ένα παιχνίδι, να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό προκειμένου να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.