ΠΑΟΚ: Στην πράξη θα κριθεί η επιλογή ο Σάστρε να μείνει ξανά εκτός Ευρώπης

Κώστας Πετρωτός04 Φεβρουαρίου 2024

Ο Γιοάν Σάστρε είναι ένας από τους πλέον φορμαρισμένους παίκτες του ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου η επιλογή να μείνει εκτός νέας λίστας Conference League (όπως και ο Ράφα Σοάρες) ήταν λογικό να προκαλέσει πολλή συζήτηση. Καταρχάς, δεν χρειάζεται να πούμε πως αν δεν υπήρχαν περιορισμοί (στην λίστα Α πρέπει να υπάρχουν οκτώ γηγενείς, γι’ αυτό και με την αποχώρηση Λύρατζη και Βρακά, αντί για 25 άτομα έχει 23), τόσο ο Ισπανός, όσο και ο Πορτογάλος θα ήταν στη λίστα.

Ποια ήταν η λύση για να συμπεριληφθεί και ο Σάστρε στην λίστα; Θα έπρεπε να μείνει ο Μάρκος Αντόνιο εκτός, αν θεωρήσουμε ότι αυτός είναι το τρίτο δεκάρι ή ο πέμπτος χαφ. Ο Λουτσέσκου, όμως, δείχνει ότι ποντάρει πάνω του και μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει τον Βραζιλιάνο σύμμαχο, στην πολύ πιθανή περίπτωση που θα επιδιώξει την αγορά των δικαιωμάτων του το καλοκαίρι. 

Προφανώς, το ερώτημα είναι αν ο Σάστρε ή ο Ράφα επηρεαστούν ψυχολογικά από την απόφαση να μείνουν εκτός ευρωπαϊκών αγώνων, αφού θεωρείται δεδομένο ότι εντός των συνόρων θα πάρουν μπόλικα παιχνίδια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.