ΠΑΟΚ: Στην Κρήτη για το τέταρτο «διπλό», η πιθανή ενδεκάδα και το κανάλι μετάδοσης

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2021

Η εμφάνιση της περασμένης Τετάρτης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ήταν εμφατική, χωρίς όμως ο ΠΑΟΚ να κατορθώσει να εξασφαλίσει την νίκη. Και αντί να μειώσει την διαφορά από την κορυφή, αυτή διατηρήθηκε στους δέκα βαθμούς.

Όπως γίνεται αντιληπτό είναι απαγορευτική κάθε απώλεια βαθμών στο σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» (17:15 ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5). Ο Σνάουτσνερ το δήλωσε ορθά – κοφτά πως η νίκη είναι αναγκαία. Η προπόνηση των παικτών έγινε χθες το πρωί στην Τούμπα υπο αντίξοες συνθήκες εξαιτίας της χιονόπτωσης, ωστόσο οι παίκτες προπονήθηκαν και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η αποστολή. Τα μέλη της οποίας βρίσκονται από χθες στο Ηράκλειο.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει στους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον και Ελ Καντουρί λόγω τιμωρίας, ενώ εκτός παραμένουν και οι Αντόνιο Τσόλακ - Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Ουρουγουανός συμπεριέλαβε πάντως τόσο τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, που έχασε το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και το νεαρό Κωνσταντέλια.

Αναλυτικά η αποστολή του Δικεφάλου αποτελείται από τους εξής παίκτες: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Νινούα, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ, Κούτσιας.

Πρακτικά ο ΠΑΟΚ διεκδικεί σήμερα το απόγευμα το τέταρτο «διπλό» του στο Πρωτάθλημα, απέναντι σε μία ομάδα, που η αλήθεια είναι πως της έχει «πάρει» τον αέρα σε επίπεδο αποτελεσμάτων, από την σεζόν που οι Κρητικοί, επέστρεψαν στην μεγάλη κατηγορία.

Οι αλλαγές στην ενδεκάδα αναμένονται ως φυσιολογική εξέλιξη των απουσιών που προέρχονται από τις τιμωρίες και φυσικά της παραχώρησης του Γιαννούλη στην Νόργουιτς.

Οι πιθανοί «11» του ΠΑΟΚ είναι ο Ζίβκοβιτς στο τέρμα, οι Βαρέλα, Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας, στο αριστερό της άκρο ο Βιεϊρίνια και στο δεξί ο Ροντρίγκο. Δίδυμο στα χαφ οι Σβαμπ, Τσιγγάρας ενώ οι Μουργκ, Ουάρντα, Τζόλης αναμένεται να είναι πίσω από τον Σφιντέρσκι.

Κάθε άλλο αποτέλεσμα απόψε, εκτός από την νίκη, θα αφήσει τον ΠΑΟΚ ακόμη πιο πίσω στη βαθμολογία, κάτι που δεν θα είναι συμβατό με την δυναμική της ομάδας, ανεξάρτητα από την αποχώρηση βασικών παικτών από το περασμένο καλοκαίρι.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports2.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.