Ο Φεβρουάριος είχε να προσφέρει εντυπωσιακές φάσεις και μεγάλες στιγμές στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ. Το Play of the month όμως κατέληξε στον Αντώνη Τσιφτσή με την καταπληκτική διπλή επέμβασή του στον αγώνα του Europa League κόντρα στη Θέλτα.
Μεγάλες στιγμές δεν είναι μόνο τα γκολ ή οι ασίστ. Είναι και οι μεγάλες αποκρούσεις. Η διπλή τρομερή επέμβαση του Αντώνη Τσιφτσή στον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Θέλτα, ήταν η φάση του Φεβρουαρίου.
Το κοινό του paokfc.gr ανέδειξε PAOK TV Play of the Month Φεβρουαρίου την τρομερή διπλή επέμβαση του γκολκίπερ του Δικεφάλου κόντρα στην Θέλτα. Ήταν μια φάση που έμοιαζε χαμένη, αλλά ο Τσιφτσής αρχικά απέκρουσε ενστικτωδώς στο πρώτο κοντινό σουτ.
Στη συνέχεια διώχνοντας τη μπάλα χαμηλά ο Σβέντμπεργκ πήρε το «ριμπάουντ», εκτέλεσε εξ επαφής, όμως ξανά ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ σηκώθηκε αστραπιαία και με απίστευτη δεύτερη επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Στη σχετική ψηφοφορία η φάση αυτή του Αντώνη Τσιφτσή συγκέντρωσε το 63,37% των ψήφων και βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού. Ακολούθησε στη δεύτερη θέση η καταπληκτική μακρινή πάσα-ασίστ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ , ενώ στην τρίτη θέση το γύρισμα του Γιώργου Γιακουμάκη που οδήγησε σε γκολ.
Δείτε το σχετικό βίντεο της φάσης του μήνα Φεβρουαρίου:
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube