ΠΑΟΚ: Στην εθνική U21 της Κροατίας ο Κοτάρσκι

Κώστας Πετρωτός13 Μαρτίου 2023

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ντομινίκ Κοτάρσκι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ δεν περνούν απαρατήρητες, με τον προπονητή της εθνικής Κροατίας U21, Ιγκόρ Μπίστσαν, να καλεί ξανά τον νεαρό ταλαντούχο γκολκίπερ του Δικεφάλου να υπερασπιστεί την εστία της πατρίδας του. 

Οι επιλογές των παικτών της U21 της Κροατίας: Dominik Kotarski (PAOK), Ivor Pandur (Fortuna Sittard), Nikola Čavlina (Lokomotiva), Jan Jurčec (Altach), David Čolina (Augsburg), Nikola Soldo (Koeln), Hrvoje Smolčić (Eintracht), Roko Jureškin (Benevento), Luka Jelenić (Varaždin), Mauro Perković (Dinamo), Veldin Hodža (Rijeka), Jurica Pršir (Gorica), Lukas Kačavenda (Lokomotiva), Niko Janković (Rijeka), Ante Palaversa (Troyes), Martin Baturina (Dinamo), Gabriel Vidović (Vitesse), Antonio Marin (Rijeka), Luka Stojković (Lokomotiva), Roko Šimić (Zuerich), Dion Drena Beljo (Augsburg), Marin Ljubičić (LASK), Matija Frigan (Rijeka), Ivan Dolček (Šibenik).

Η εθνική Κροατίας U21 θα παίξει φιλικό αγώνα με το Ισραήλ στις 23 Μαρτίου στο Varaždin και πέντε μέρες μετά θα αντιμετωπίσει την Αγγλία στο Λονδίνο. Αυτά θα είναι τα πρώτα «τεστ» πριν την εμφάνιση της ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρουμανίας και της Γεωργίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.